2777
2789

ی حس رهایی از دخالت هاشون....خودتییی وخودتتتتت....😌🌿🌷🌿🌿......دماغشون اززندگیت کوتاهه.....

من ک خیلی وقته فارغ ازهرچی فامیله دارم زندگی میکنم...اوخیییییی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهری باهاشون ؟؟؟

نه قهر نیستم...سوسکی ازهمشون دورم..‌‌تواینستا .....رفت آمد.....تودورهمی هاشونم نیستم....برنامه های خودم سرم گرمه‌‌‌خیلی حال میده...بادوستایی ک باهاشون حالم خوبه رفت آمد دارم...فامیل نه که بهشون بی احترامی کنم حفظ ظاهر میکنم ولی رفت آمد نههه...اونا میان من نمیرم.‌‌‌.اونا پیگیرن.‌من راحت و فارغ....

خیلی حس خوبی داره دقیقا 👏😉

.

الان توی یه خونه چوبی خوشگل وسط زمستون یه جای خیلی دور حتی نوری هم وجود ندارع بیرون بدون هیاهو مخصوصا فامیل های سمی 😂 

توی نی نی سایتم 😉

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
خیلی حس خوبی داره دقیقا 👏😉 . الان توی یه خونه چوبی خوشگل وسط زمستون یه جای خیلی دور حتی نوری هم ...

بله ....جالبع ک بی احترامی نمیکنم..ینی هیچ وقت نکردم...اما قبلاها مجبور بودم بخاطز رفت آمد پدرمادرم هی اونارو ببینم و هی منعطف بشم ب این رفت آمد.....خیلی وقته ک سررشته روخودم گرفتم دستم و نمیرم وزیاد ارتباط ندارم و خلااااصص

بله ....جالبع ک بی احترامی نمیکنم..ینی هیچ وقت نکردم...اما قبلاها مجبور بودم بخاطز رفت آمد پدرمادرم ...

.

آفرین 👏👌

اصلا فرقی نمکیمنه کی باشه بنظرم باید جوری زندگی کرد که آرامش داشته باشه . حالا شده کم کردن ارتباط باشه یا چیز دیگه ای .

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal