2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی بفهمه دارید چه بلایی سره زندگیتون میارید و بهتون نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 22 پست
بنظرت ممکنه کسی بفهمه طرفش داره راهو اشتباه میره از بدجنسی نگه

اره بعضی ها دوستن از دشمن بدتر دشمن هم ک تکلیفش معلومه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم های مهم زندگیم بهم گفتن  به آدم های مهم زندگیم گفتم و کلا کاری به زندگی آدم های غیر مهم د ...

اگه متوجه بشی ی ادم غیر مهم داره تو زندگیش ی راهی رو غلط میره ک عواقب خیلی بدی داره ترجیحت اینه خودت رو تو دردسر نندازی و بهش نگی درسته؟

اگه متوجه بشی ی ادم غیر مهم داره تو زندگیش ی راهی رو غلط میره ک عواقب خیلی بدی داره ترجیحت اینه خودت ...

ببین مثلا من با همه آدمی ارتباط نمی‌گیرم واسه همین نمی‌دونم خلافش چیه خیرش چیه برای همین اصلا نه میپرسم نه حق دخالت به خودم میدم که بر کرسی نصیحت بنشینم 

اما اگر باهاش برخورد داشته باشم مهم هم نباشه خلافش با چشم ببینم اره بهش میگم حالا یا میپذیره یا خیر ریسک و خطر نه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
آبجیم ب شوهرش خیانت میکرد هزار بار گفتم  گفتم خودتو از چشم میندازی آبروی ما رو میبری گوش نکرد ...

این اتفاقارو زیاد دیدم فک میکنن ی اشتباهه کوچیکه و تا ابد میتونن پنهانش کنن افسوس