2777
2789
عنوان

تا حالا شده بالای پلک چشمتون برای چند ثانیه بلرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست

اره نه نگرانی نداره 

تا حالا شده ۳ ماه چشمت بپره ؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه شدی منظورمو ببین دیدی چشم. میپره که دیدم برای همه الان برای من مثل نبض میزنه زود برطرف میشه& ...

منم گاهی اوقات میزنه مادربزرگم یه نخ قرمز میگه بردارم خیسش کنم بزارم رو پلکم..میگه نشونه حسادت و غیبت و این چیزاس کسی پشت سرت حرف میزنه نشونه هس اما درکمال تعجب تا نخ قرمز یا چیزیکه قرنزرنگه میزارم رو پلکم سریع خوب میشه و نبض نمیزنه

شاید بخندید اما من حرفشو قبول دارم

لطفا در جوابم ریپ نزنید باتشکر

لایک نکنید لطفاااا.

نگران نباش منم همینتوریم یه مدت طولانی همش اینتوری میشدم درطی روزچندین باراین اتفاق برام میفتادمخصوصاوقتیکه گریه میکردم فقط ملرزیدیابه قول شمانبض میزد

اتفاقی برای چشمم نیفتادکمترشده الان

ازاعصابم میتونه باشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نگران نباش منم همینتوریم یه مدت طولانی همش اینتوری میشدم درطی روزچندین باراین اتفاق برام میفتادمخصوص ...

اخه نه چشمم ضعیفه نه چیزی یکهو این اتفاق افتاد زود هم برطرف میشه میترسم ادامه دار بشه و شدت زیاد بشه میترسم خیلی

خدادخیرت بده خیالم. کمی راحت شد

ببین نمیپره ها فقط نبض میزنه پلکم میترسم اسیب عصبی بشه پلکم بیفته یا همش دیگه بپره خیلی میترسم

میفهمم چی میگی فداتشم 

چیزی نیس بخاطر استرس و عصبانیته منم گاهی اینجوری میشم

تن تن نبض میزته

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال
دستت درد نکنه کلی دعات کردم خیالم راحت شد میترسیدم. بخوابم صبح بیدار شم. ببینم چشمام نمیبینه

خواهش میکنم قشنگ خانوم 

مرسییی🥹🫂

وای دده😂😂😂😂تو از من وسواسی تری ک دختر

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال