2777
2789
عنوان

تا حالا شده بالای پلک چشمتون برای چند ثانیه بلرزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست
اخه نه چشمم ضعیفه نه چیزی یکهو این اتفاق افتاد زود هم برطرف میشه میترسم ادامه دار بشه و شدت زیاد بشه ...

نه چیزی نیست حتی الانم همینتوری میشم یکم ازاعصابم هست امااصلاجای نگرانی نداره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم. اینطور حساس کرد از وفتی دخترم. دنیا اومد  از اونوقت استرسی شدیم

نکن بابا 

من ک سخل شدم بخدا از حساسی زیاد دیگه تو نکن 

خیلی بد مرضیه

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال
اره خیلی حرص میخورم استرس دارم همیشه اتفاق بد نیفته 

عزیزم مال استرسه منم همینطورم نگران نباش سعی کن آرامش داشته باشی و بهش فکر نکنی می‌دونم خیلی رو اعصابه وقتی اینطوری میشه چشمت اما وقتی سعی کنی ریلکس کنی تموم میشه... اتفاق بد برای چی دخترخوب ب قول مادر بزرگم نفوس بد نزن بد از خدا نیاد امیدت بخدا باشه هرچی خدا بخواد همون میشه خدا ک برای بنده ش بد نمی‌خواد. ب چیزای خوب فک کن تا جذب زندگیت بشن قشنگم 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

نکن بابا  من ک سخل شدم بخدا از حساسی زیاد دیگه تو نکن  خیلی بد مرضیه

حالا برطرف میشه مشکلم یا برم دکتری چیزی

وقتی صورتمو میشورم بیشتر چشمم نبض میزنه اما زودم خوب میشه

عزیزم مال استرسه منم همینطورم نگران نباش سعی کن آرامش داشته باشی و بهش فکر نکنی می‌دونم خیلی رو اعصا ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

میخواستم. ببینم. کسی این مشکلو تجربه کرده یا نه

حالا برطرف میشه مشکلم یا برم دکتری چیزی وقتی صورتمو میشورم بیشتر چشمم نبض میزنه اما زودم خوب میشه

اخه دکترررررر چرا😐😐😐😐هیچیت نیس بقران پیش شوهرت انقد نگو فک کنه چته

مرسی عزیزم خیالم راحت شد میخواستم. ببینم. کسی این مشکلو تجربه کرده یا نه

ارهههه فداتشم تا دلت بخواد من یموقع بچه م مریضی چیزی باشه نگران باشم یا حرص بخورم همینطور میشم اما بعدش ک آروم میشم خوب میشه 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

اخه دکترررررر چرا😐😐😐😐هیچیت نیس بقران پیش شوهرت انقد نگو فک کنه چته

باشه عزیزم الهی هر چی از خدا بخوای بهت بده

دعام خیلی میگیره بدجورا

البته برای دیگران فقط

خیالمو. راحت کردین

باشه عزیزم الهی هر چی از خدا بخوای بهت بده دعام خیلی میگیره بدجورا البته برای دیگران فقط خیالمو. ...

قلب منی 

انشالا خوشبخت و پایدار باشی دعات زود بگیره عشقم برگردع🥹🫂

نگرانم نباش بخدا منم گاهی اینجور میشم

که بخاطر استرسه 

قلب منی  انشالا خوشبخت و پایدار باشی دعات زود بگیره عشقم برگردع🥹🫂 نگرانم نباش بخدا منم گاهی ...

انشالله عشقتم برمیگرده یه نذر برای امام رضا کن انشالله صلاحدباشه باهاشم ازدواج میکنی 

مرسی خوشگلم. ممنونم. واقعا

انشالله عشقتم برمیگرده یه نذر برای امام رضا کن انشالله صلاحدباشه باهاشم ازدواج میکنی  مرسی خوش ...

نذر کردم گفتم برگرده عقد کنیم میاییم پیشت🥲

فداتشم❤️