2777
2789
عنوان

شما بودید با کدوم ازدواج میکردید؟

1664 بازدید | 101 پست

بچه ها اولی پسریه که وضع مالی خودش و خانوادش خیلی خوبه پسره جدا از پدرش طلافروشی داره خیلی کاری و تلاشگره و آدم اجتماعیه و به خوش اخلاقی میشناسنش چهرش معمولی و مردونس خونه ،ماشین ،از خودش داره مغازه طلافروشیشم برای خودشه با اینکه پولداره خیلی خاکیه مثلا سفر خارجی می‌ره یه بار یه استوری ساده می‌ذاره و تمام و آدم چشم ناپاک نیس ولی یه مشکلی که هست این آقا قبلا تو عقد یکبار جداشده و دختره درخواست طلاق داده و پسره مثل اینکه دختره رو دوسش داشته و حدودا سه سال میشه که طلاق گرفتن دلیل طلاقشونم این بود که دختره تک دختر بوده و چون از شهرشون و خانوادش دور می‌شده قبول نکرده و فاصله شهر دختره باپسره حدودا یه ساعته شایدم کمتر

دومی پسره کارمند و با داداشم دوسته و داداشم تاییدش می‌کنه که پسر خوبیه ،سربه زیره خوش چهرس و اخلاقشم خوبه اصلا دختر فالو نداره و پسر خوبیه ولی درآمدش کمه ۱۳تومن میگیره خونه نداره و یه ماشین داره و کلا از این پسرایی که سرش تو زندگی خودش و زن بچشه و اهل خیانت نیستشه

شما بودید کدوم و انتخاب میکردید دختره هم دانشجو فرهنگیانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍