2777
2789
عنوان

رابطه همسرتون با خواهر زاده و بردار زاده هاش چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 100 پست
بیشوررر به من میگی عفریته باشه به عموت بگم 

لنتی ترسوندیم جدی فک کردم خودشی🥺😂😂😂

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو میخوام مرکز توجهش فقط من باشم خودتم خوشبخت بشی 🥺

شما قطعا مرکز توجه همسرت خواهی بود اصلا جنس محبت و دوست داشتن و عشق و علاقه ای ک مرد به خانمش یا برعکس خانم به همسرش داره با جنس دوست داشتن خانواده هاشون فرق‌ میکنه، هرکسی جایگاه‌ خودش و داره‌

مرسی عزیزم‌ ممنونم 🌷

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دایی هام ازم متنفرن متاسفانه  اما این عموم واقن عاشقش بودم خیلی عزیز بود زن عفریتش فک کنم کاری ...

بیخیال اهمیت نده 

کی از خودت مهم تره🤍

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
اره بخدا هیچ کس و اندازع شوهرم دوست ندارم اصن مگه میشه خواهرزادم اولویتم باشه؟مطمعن باش شوهرتم عاشق ...

مرسی عزیزم با این حرف ها اروم میشه راستش حس میکنم خیلی بچم درسته سنم نمه اما میخام مثل شوهرم بشم منم خیلی بچه هارو دوست دارم اما وقتی اون بغلشون میکنه حسودیم میشه 

رابطه خوب و صمیمی با چسبیدن و ور رفتن و بغل بغلو فشارو .... فرق میکنه مخصوصا برا دختری ک دیگه خوبو بدو میفهمه

مادر وظیفشه ب دخترش یاد بده و جوری تربیتش کنه ک اینجوری با حتی عمو دایی نباشه 

بیخیال اهمیت نده  کی از خودت مهم تره🤍

🥲🤍

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
مرسی عزیزم با این حرف ها اروم میشه راستش حس میکنم خیلی بچم درسته سنم نمه اما میخام مثل شوهرم بشم منم ...

چن سالته بچه

ببشقید😁😁😁😁

😂🍓🤍

۱۵

عای روله تو ب این کوچولویی چرا انق زود ازدواج کردی