من خیلی حسودیم میشه وقتی باهاشون حرف میزنه چه کوچیک که بزرگ بمیرم بهتره مخصوصا برادر زادص یه جور میگه کوچیکه خیلی دوست داشتنیه حث میکنم از من بیشتر دوستص داره خیلی حالم بده هربار بخاطر همین بحث ها دعوا داریم لطفا فقط کمک کنین مسخره نکنین
بدبخت؟این چه طرز حرف زدنه؟ 😐 دوما با شما نبودم با اسی بودم
طرز حرف زدنم از طرز فکر خیلی ها. بهتره
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
الان میفهمم چرا عموم باهام سرد شده قبلن خیلییی دوسم داشت بخاطر زن عفریتش بود پس😐
من کلا در ارتباط نیستم نه با دایی هام نه عموهام
ولی دیگه توقع این طرز فکرم نداشتم
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
ننه جون دوتا بچه بنداز تو دامن شوهرت.... اهان از اتاق فرمان اشاره کردن دامن نداره بنداز تو خشتکش..... احساس این پیرزنایی که در کوچه سبزی پاک میکنن بهم دست داد
درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
عزیزم 😁😁مرسی از واضح گفتنت ولی اگر خودتم با دایی و عموها رابطه خوب و صمیمی داشته باشی، رابطهخوب همسرتم درک میکنی
خوشبخت باشی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من کلا در ارتباط نیستم نه با دایی هام نه عموهام ولی دیگه توقع این طرز فکرم نداشتم
دایی هام ازم متنفرن متاسفانه
اما این عموم واقن عاشقش بودم خیلی عزیز بود زن عفریتش فک کنم کاری کرد ازم بدش بیاد
مسیحی هستم :) اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡