من خیلی حسودیم میشه وقتی باهاشون حرف میزنه چه کوچیک که بزرگ بمیرم بهتره مخصوصا برادر زادص یه جور میگه کوچیکه خیلی دوست داشتنیه حث میکنم از من بیشتر دوستص داره خیلی حالم بده هربار بخاطر همین بحث ها دعوا داریم لطفا فقط کمک کنین مسخره نکنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حداقل دو سال دیگ نامزد بمون یکم بیشتر عقلت برسه ن اینک بگم عقلت نمیرسه ن منظورم این نیس
بخاطر سنت زود جو گیر میشی فعلا یکم بیشتر نامزد بمونی بهتره جوجو
مسیحی هستم :) اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡
تو با بچه ها خوب باش حسادت و ازخودت دور کن.یبارم سرفرصت با شوهرت حرف بزن بگو میدونم بچه ان خودمم دوسشون دارم ولی توی جمع دوس دارم توجهت بیشتر سمت من باشه تا بچه ها
من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من