2777
2789
عنوان

زندگی مشترک واقعا چه شکلیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 42 پست
ببین نمیشه شوهر رو با مامان بابا مقایسه کرد مامان بابا تا ابد مامان باباتن ولی همسرت میتونه عوض شه ...

دلیل اصلی ذاته بعدشم تعهد.

ببین یه مثال بزنم، دیشب به همسرم گفتم چقدر موهای سفیدم یهو زیاد شد. ای بابا پیر شدم دیگه اون دختر ترگل ورگل اول آشناییمون نیستم. جوابش منو به اندازه هزار سال زنده نگه داشت! گفت من تک تک این موهایی که تو خونه من تو زندگی کنار من سفید شدن رو میپرستم. تو همیشه زیبایی🩷

یاد اون جمله کلیشه ایه افتادم که میگفت سعی کن زیبایی در نگاه تو باشد نه در آن چیزی که به آن مینگری...

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم واقعا هیچی نیست اما سعی کن از همین اول باسیاست جلو بری من خودم چهار سال عقد بودم هشت سال هم هس ...

من الان توی بهترین روزهامم

اصلا فکر نکنی حالم بده با طرفم

نه ، عاشقشم

فقط یکی از ترسم اینده اس

کاش عادی نشه زندگی برامون

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل اصلی ذاته بعدشم تعهد. ببین یه مثال بزنم، دیشب به همسرم گفتم چقدر موهای سفیدم یهو زیاد شد. ای ب ...

تو خیلی قشنگی❤️

برام دعا کن از این فکرا بیام بیرون

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
حفظم اونارو ، حفظ الان مشکلم با خودمه که نمیدونم دلیل وفاداری های زن و مرد چیه

چجوری بگم اخه ببین شوهر من قبل عقد دوست دختر زیاد داشت نه اونجوری که الان هستن ها از همون ها که فقط زنگ میزنن قربون صدقه هم میرن ولی خدارو شکر تا حالا پاش رو هم کج نزاشته به نظرم زن وشوهر باید این رو در نظر داشته باشن که ازدواج مثل نماز میمونه نیت که کردی دیگه نباید جایی رو نگاه کنی

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

وقتی تعهد برات معنی بشه حتی اگه دیگه عشق و علاقه ای هم به طرف مقابلت نداشته باشی بازم بهش متعهدی به خودت اجازه نمیدی کج بری

حالِ همهِ ما خوب است . .اما تو باور نکن ؛میدانی هر قلبی دردی دارد . .فقط نحوه یِ ابراز آن متفاوت است .برخی آن را در ‹ چشمانشان › پنهان میکنند ؛و برخی در ‹ لبخندشان ›!  
تو خیلی قشنگی❤️ برام دعا کن از این فکرا بیام بیرون

نذار این چیزا ملکه ذهنت بشه. دعا لازم نداره

تو یه انسان سالمی، با ذات درست که حتما تو خانواده درستی تربیت شدی. خیانت در شان تو نیست.

نذار جمله های منفی که اینجا میبینی خیانت رو برات عادی کنه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من الان توی بهترین روزهامم اصلا فکر نکنی حالم بده با طرفم نه ، عاشقشم فقط یکی از ترسم اینده اس ک ...

از خدا برات بهترینهارو خواستارم گلم😊

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نه نه اصلا عادی نیست  هرگز هم نکردم ،  میدونی مسئله ام ۱۵ سال دیگه اس که همهههه چی رنگش ...

زمان باعث میشه بیشتر عاشقش بشی اگه الان فقط شوهرته بعدا پدر بچه هات هم هست 

هنوز بعد از سی سال زندگی مشترک با هم میریم پارک بستنی میخوریم و خوش میگذرونیم اونم با موتور سیکلت که بچه مچه با خودمون نبریم 🤣

به ۱۵ سال دیگه فکر نکنید تا ۱۵ سال دیگه کی مرده کی زنده منو و همسرم برا ۲۰ سال دیگه با بچه هامون نقشه میکشیدیم بعد ۵ سال همسرم مرد تو حال زندگی کن فکر کردن فقط خودتد عذاب میده اگه واقعا عاشق باشی هیچوقت برات تکراری نمیشه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️