2777
2789
عنوان

اگر کسی تو خیابون بگه قصد آشنایی داره شما چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 114 پست
اتفاقا به نظرم بد نیست ی بار داداشم تو خیابون از ی دختر خانم خوشش اومده بود  بهش پیشنهاد داده ...

من یه بار قبلا که چادری بودم بدون ارایش خسته از دانشگاه میومدم یه پسره موجه فکنم اونم دانشجو بود پشت سرم میومد بعد گف خانم محترم یه لحظه منم فک کردم ادرس میخواد گفتم بفرمایید گف میشه شمارتونو بدین گفتم نه

گف میشه من شمارمو بدم گفتم نه اونن اصرار نکرد رف

کاش بهش میدادم ولی مشخص بود نابلد بود😬 پسر خوب و محترمیم بنظر میرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عجیب برای من تاحالا پیش نیومده ولی اگه پیش بیاد قطعا شماره میدم😂البته باید ببینی تو نگاه اول میپ ...

ن بابا چیز خاصی ک نمیشه ولی همش میگم ن لول این کار پایینه ضایس بگم خب باشه این شمارم و این حرفا شایدم اعتماد ب نفس ندارم ک با پرخاش طرفو راهی میکنم🫡

آخه خیابون؟💔  انقد خودتو کم ارزش میبینی؟:/

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
خب چجوری قبول میکنی ک طرف نگه بابا این دیگ چقد هوله سریع اومد من بلد نیستم این چیزا رو همش سرم تو لا ...

برا من اینطکری شده که پسرا میام دنبالم بعد میگن یه لحظه میشه حرف بزنیم 

منم میگم نه 😁 یا محل نمیدم بعد یکم دیگه اصرار میکنن اگه خوشم نیاد از طرف که کلا بی محلی رو ادامه میدم

اگه خوشم بیاد میگم کارتون چیه و اینا بعد اونام معمولا میگن میشه شناره ایدی بدین اشنا شیم؟ منم یکم ناز میکنم میگم همیشه تو خیابون دنبال مردم میوفتین شماره میگیرین

دبگه معمولا میگن نه و فلان بعد با اکراه ایدی یا شماره میدی 

ن بابا چیز خاصی ک نمیشه ولی همش میگم ن لول این کار پایینه ضایس بگم خب باشه این شمارم و این حرفا شاید ...

من خودم محل سگ به پسرا نمیذارم و اصلا دست خودم نیس

نه اتفاقا ما اعتماد بنفس کاذب داریم

حس خود برتر بینی نسبت به پسرا داریم که میخوایم ولی محلشون نمیذاریم

یکی از کاربرا گفت لبخند بزن راس میگه لبخند تیرخلاصه😄

قدیما تو کوچه خیابون شماره میدادن دیگه🤣 الان اگه از کسی خوششون بیاد میرن پیج اینستا شو پیدا می‌کنن ...

اسم و فامیلشو ک نمیرونن چجو پیج و پیدا کنن

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
آخه خیابون؟💔   انقد خودتو کم ارزش میبینی؟:/

اخه تو ایران واقعا جای خاصی برای اشناا نیس 

مجازی و دانشگاه و همین در و بیرونه دیگه 

جای دیگه ای هست؟

بعد خب شاید طرف واقعا از کسی خوشش بیاد حالا یه مدت صحبت میگنی دیدی بدرد نمیخوره تموم میکنی 

من یه بار قبلا که چادری بودم بدون ارایش خسته از دانشگاه میومدم یه پسره موجه فکنم اونم دانشجو بود پشت ...

همین دیگه میگم که زیادی ناز نکنین که از دستتون بپره...  آدم بعدا ممکنه پشیمون بشه... البته من زیاد ناز نکردم و فوری اکی دادم اون موردی که دوست داشتمو ... الانا میگم عجله کردم بچه بودم کاش یکم صبر می کردم با اینکه شرایطشم خوبه..  

اخه تو ایران واقعا جای خاصی برای اشناا نیس  مجازی و دانشگاه و همین در و بیرونه دیگه  جای ...

ولشون کن انگار هر کی توی ی محیط باز آشنا شد دور از جون همه مون خرابه میگم خاستگار سنتی ندارم میگه آخه بیرون ؟ مگ گفتم کاباره یا بار مشروب خوری میخوام آشنا شم عجبا