من الان تاپیک زدم ک اکثر پیشنهادام این جوریه چون با کسی رفت و آمد ندارسم خواستگار سنتی ندارم ترو خدا با برخوردای بدتون آدمو از تاپیک زدن پشیمون نکنید محترمانه جواب بدید ❤️ تو این شرایط من باید چی بگم عین گاگولا سرمو میندازم پایین میرم سنمم والا کم نی ۲۷ سالمه 🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اها مرسی عزیزم خوشبخت بشین سعی میکنم حرفامو بزنم چون معلوم نیست باز چ زمانی ببینمش
راه دور خیلی بده حدود ۴،۵ سال به خاطر دانشگاهمون ما هم از همدیگه دور بودیم و دبد به دیر میدیدیم همین فاصله ها خودش باعث سو تفاهم میشه اما با غر زدن و بهانه گیری درست نمیشه با زبون خوش بیان کن..ایشالله که خوشبخت بشی عزیزم
راه دور خیلی بده حدود ۴،۵ سال به خاطر دانشگاهمون ما هم از همدیگه دور بودیم و دبد به دیر میدیدیم همین ...
اره واقعا سخته
مرسی بابت راهنماییت گلم واقعا خیلی حسه خوبی بهم دادی
همچنین عزیزم
اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂