2777
2789
عنوان

اگر کسی تو خیابون بگه قصد آشنایی داره شما چی میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 114 پست

اتفاقا به نظرم بد نیست

ی بار داداشم تو خیابون از ی دختر خانم خوشش اومده بود 

بهش پیشنهاد داده بود دختره میگه مزاحم مشو داداشم ول نمیکنه دختره داد و بیداد میکنه میگرن داداشمو میخاستم بزنن

داداشم قصدش ازدواج بود اون دختر خانمم چادری بود 

داداشم از رفتارش و قیافش خوشش اومده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عجیب برای من تاحالا پیش نیومده

ولی اگه پیش بیاد قطعا شماره میدم😂البته باید ببینی تو نگاه اول میپسندی یا نه

اگه نمیپسندی که اصلا ذهنتم درگیرش نکن ولی اگه اوکیه شماره بده مگه چی میشه

نهایت وقتی بهت پیام داد محدودیت هات رو مشخص کنی و بعد یکی دو جلسه اشنایی بگی با خانوادت در میون بزاره

فردا پس فرداهم هرچیزی بشه میگه همونجوری که تو خیابون بامن آشناشدی لابد به خیلیا دیگه ام پا میدی

خب آشنا شدنه دیگه در طول رابطه متوجه میشه شخصیت طرف چطوره و اینا اگه بد بود تمومش میکنه، صرفاً بخاطر اینکه گفته خواستگار سنتی و آشنایی برای ازدواج نداره، گفتم 

بستگی داره چطور پیشنهاد بده  بعضیا که مشخصه دنبال چین ولی اگه محترمانه درخواست بده شاید قب ...

خب چجوری قبول میکنی ک طرف نگه بابا این دیگ چقد هوله سریع اومد من بلد نیستم این چیزا رو همش سرم تو لاک خودم بوده اه

ی لبخند ریز بزن ردشو

چراغ سبزت میشه این

بعد ک اومد جلوتر یکم نازکن دیگه تو حرف شماره رد و بدل میشه دیگه

چه فنی گفتم    

گذشته از شوخی اکثرا خیابونی ها مورد اعتماد نیستن

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!