2777
2789

اول از همه بگم لطفاً اگه کسی مخالفه و میخواد بگه نههههه منم از اونام تو به من توهین کردی و فلان بره بیرون کامنت نذاره من حوصله دعوا ندارم هر کی هم هر تاپیکی بخواد میتونه بزنه به کسی ربطی نداره 

من خودم اهل این چیزا نیستم اعتقاد دارم دختر باید از مش روب و دود و دم و قلیون دور باشه به خودش و چهرش برسه همیشه بوی خوب بده شیک باشه ، با اونایی که درست و حسابی مش روب میخورن مشکلی ندارم اما روی حرفم با اوناییه که یه لیوان دستشون میگیرن ادای مست هارو درمیارن یا تو جمع مثل پسرا میخونن و یه حرکت هایی میکنن آدم خجالت میکشه ، قلیون و سیگار هم که نگم زدن رو دست مردا ، اکثراً هم بخاطر قلیون و سیگار صداشون بم شده ، یه سری چیزا واقعا مال زنا و دخترا نیست من نمیدونم تا میای بهشون میگی این کارو نکن میگن چرا پس مردا این کارو میکنن میخواییم باهاشون برابر باشیم ، بابا چرا تو چیزای مثبت نمیخوایید برابر باشید مثل حقوق برابر مثل قانون اصلاح مهریه و حق و حقوق توی ازدواج 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک بهت،دختر باید باوقار باشه متین باشه شیک وباکلاس باشه بوی خوب بده موهاش شونه کرده باشه همیشه

بابا بعضی دخترا به خودشون نمیرسن واسه خودتون ارزش قائل شین واسه سلامتیتون سیگار وقلیون ومشروب واسه پسرام خوب نیست نمیگیم چون دخترین نکنین کلا حیف سلامتی وخوشگلی ونازبودنتون نیس بااین چیزا حروم کنین

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

متاسفانه حرفات باهم تناقض داره 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

همه چیز پولداریش قشنگه مثل ودکا بایخ و انواع آجیل وگرنه عرق سگی و سیگار و چیپس و پفک کلاس نداره

پولدار و بی پول نداره نباید عادی سازی بشه چیزی که دقیقا تو قران درموردش صحبت شده

حوصله دعوا ندارم چیه فضای مجازی همینه خونه خاله که نیست همه دست به سینه باشند تا هر چی بگی بقیه بگن ...

اصلأ فهمیدی من چی گفتم ؟

یه عده اینجا رو با چاله میدون اشتباه گرفتن درست و حسابی نظر نمیدن دنبال زیر بغل مار میگردن منم نگفتم همه بیان منو تأیید کنن گفتم اگه دنبال دعوا هستن کامنت نذارن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چه ربطی به حقوق داشت اخه

نمیشه که تاپیک بزنی فقط بیان تاییدت کنن نظر مخالف نشنوی

کار به فازیا ندارم ولی واقعا سیگار کشیدن و مشروب خوردن به کسی ربطی نداره حتی شما دوست عزیز