2777
2789
عنوان

تو عقدم ولی

284 بازدید | 24 پست

همش استرس بارداری دارم، با اینکه رابطه کامل نداریم و همسرم میگه خیالت راحت اتفاقی نیوفتاد ولی من همش این نگرانی رو دارم

نمیدونم این نگرانی چقدر به جاست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا رابطه داشتن تو عقد اشتباه محضه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

می‌دونی استرس سطح کورتیزول در بدن انسان بالا می‌بره و سیستم ایمنی بدن ضعیف می‌کنه و به علاوه هزار یک بدی داره مثلا باعث سندروم تخمدان پلی کیستیک میشه 

دختر خوب عامل استرس با مراقبت بیشتر کمتر کن بدنت خیلی ضعیف میشه زمانی که دائما در حال استرس باشی 

کادر درمانم می‌دونم که میگم

عزیزم تو عقد همیشه این استرس هست..

همسرم میگه من خودم متوجه میشم کنترل دارم روش حواسم هست من پیش خودم میگم خب پیشاب چی؟ با حتی اگه یه ذره هم اشتباهی .... همون یه ذره هم ممکنه باعثش بشه 

اصلا نمیدونم این احتمال چقدره 

چرا اشتباس آخه..

عزیزم هزارتا اتفاقه....آدم باید به بدترین حالت های ممکن هم فکر بکنه و کاری نکنه که قبل عروسی باک.رگی شو از دست بده 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

همسرم میگه من خودم متوجه میشم کنترل دارم روش حواسم هست من پیش خودم میگم خب پیشاب چی؟ با حتی اگه یه ذ ...

والا من تو عقد رابطه کامل داشتم ..بارداریامم دقیقا هم خودم و هم همسرم میدونستم باردارم

وسایل پیشگیری استفاده کنید چن روش باهم

بهش گفتم اما همسرم میگه آخه ما کار خاصی نمیکنیم که اون وسیله مال وقتیه بخوای کاری بکنی 

من در مورد پیشگیری با قرص ال دی هم اطلاعی ندارم. عوارض نداره؟