2777
2789

من الان تاپیک زدم ک اکثر پیشنهادام این جوریه چون با کسی رفت و آمد ندارسم خواستگار سنتی ندارم ترو خدا با برخوردای بدتون آدمو از تاپیک زدن پشیمون نکنید محترمانه جواب بدید ❤️ تو این شرایط من باید چی بگم عین گاگولا سرمو میندازم پایین میرم سنمم والا کم نی ۲۷ سالمه 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم این *******شماره پدرم هماهنگ کنید😂😂😂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

شماره بابام یا مامانم میدم..میگم با اونا هماهنگ کن اگه اجاره بدن میتونی اشنا بشی

البته زمانی شماره اونارو میدم ک از لحاظ ظاهری پسندیده باشم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

😂😂مثلا ی مورد بگو چجوری اومد جلو پیشنهاد داد  تو چیکا کردی  باید قشنگ تصویر سازی کنیم ...

مورد من دبروز پسر کثافت گفت چقدر چشاوتن قشنگ و ناز میشه آشنا بشیم.. با فحش بدرقه شد     

منم اصولا با فحش یا بی محلی میزارم میرم اما ببین اگر واقعا آدم موجه و مودبی به نظر میاد ابن فرصت رو ...

کسایی ک بودن لات و اینا نبودن واقعا موجه بودن ولی خب چجوری فرصتو بدم اینو بلد نیستم 

خب بگو باشه و آشنا شو دیگه یا خوبه یا بد

فردا پس فرداهم هرچیزی بشه میگه همونجوری که تو خیابون بامن آشناشدی لابد به خیلیا دیگه ام پا میدی

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺