2777
2789

من تصمیم گرفتم تا اذر تمام دوازدهمم تموم کنم بعد تا بهمن یه دور با پایه جمع کنم اسفند اینا هم ازمون جامع رو شروع کنم

نظرتون چیه اگه بتونم عملیش کنم برنامه خوبیه یا نع؟

اگه پیشنهادی هم دارین بگین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تستا ترکیبی هستن اگه پشت کنکوری هستی یا قبلا پایه رو خوندی خیلی خوبه اینجوری

پشت نیستم ولی پایم بد نیست 

نه اینکه ۱۰۰ باشم ولی اوکیه در حد یادگیری ۱۲

من نظدم اینکه طبق بودجه قلمچی پیش بری

من پشت ام و همه مباحث رو جمع کردم پارسال اما عجله ای نداریم برای جمع بندی بزار همه مباحث رو به تسلط برسی بعد 

البته باز تصمیم با خودته

من نظدم اینکه طبق بودجه قلمچی پیش بریمن پشت ام و همه مباحث رو جمع کردم پارسال اما عجله ای نداریم برا ...

دلیلش اینه که من چون مدرسه نمیرم اینطوری دبگه استرس ندارم اگه زود تر تموم کنم اما اونطوری همش میترسم تموم نشه 

البته ازمون میدم ولی فقط ۱۲ هم هاشو میزنم 

دلیلش اینه که من چون مدرسه نمیرم اینطوری دبگه استرس ندارم اگه زود تر تموم کنم اما اونطوری همش میترسم ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند عزیزدلم گفتم که آخرش تصمیم خودته انشالله موفق باشی

نچ

خب به نظرم طبق برنامه قلمچی بیا جلو 

میدونم یه سری مباحث جا موندی اما یه برنامه خوب باید شامل تست آموزشی سنجشی باشه که بدونی کجای کاری 

توی ایام عید یا دی که یکم برنامه قلمچی کم کم حلو میره یا واسه جمع بندی هست اون موقع ها مباحث جا مونده بخون

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

خب به نظرم طبق برنامه قلمچی بیا جلو میدونم یه سری مباحث جا موندی اما یه برنامه خوب باید شامل تست آمو ...

اخه ببین من این راهو انتخاب کردم چون مدرسه نمیرم میترسم که اون اخرا نتونم جمع کنم کامل اما اینطوری خیالم از ۱۲ راحت میشه چون تموم نیشه میره کنار دیگه استرسشو ندارم 

پایم هم در حد یادگیری دوازده اوکیه من هر سال تست میزدم درسامو 

اخه ببین من این راهو انتخاب کردم چون مدرسه نمیرم میترسم که اون اخرا نتونم جمع کنم کامل اما اینطوری خ ...

من همچنان نظرم روی ازمون و تشریحی خواندن هست مگر اینکه بیای هر مبحث می‌خونی ازمون سال گذشتشو بدی

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا