2777
2789

رفتم آزمایش دادم پودر رو خوردم حالم بده از همه چیز حالم بد میشه چی بخوررم خوب شم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

وای من هنوز نرفتم هفته ۲۴ هستم 

هنوز یکم تهوع دارم میترسم برم بالا بیارم

چندبار ازت خون گرفتن؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من هنوز نرفتم هفته ۲۴ هستم  هنوز یکم تهوع دارم میترسم برم بالا بیارم چندبار ازت خون گرفتن ...

منم اول هفته ی ۲۶ هستم

سه بار خون گرفتن پودره یه چیز خیلی مزخرفی هست

وای من هنوز نرفتم هفته ۲۴ هستم  هنوز یکم تهوع دارم میترسم برم بالا بیارم چندبار ازت خون گرفتن ...

منم هنوز دیمترون میخورم برا حالت تهوع

منم اول هفته ی ۲۶ هستم سه بار خون گرفتن پودره یه چیز خیلی مزخرفی هست

وای خدا بخیر بگذرونه😭

پودر رو یبار خوردی یا هر سه بار باید خورد؟🥺

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
منم هنوز دیمترون میخورم برا حالت تهوع

منم همین دیشب باز دمیترون لعنتی رو خوردم😭گفتم هفته ام بره بالا خوب میشم ولی هنوز تهوع هست

وای خدا بخیر بگذرونه😭 پودر رو یبار خوردی یا هر سه بار باید خورد؟🥺

اول صبح خون دادم بعدش پودر رو خوردم یک لیوان بزرگ یکساعت بعدش خون دادم دوباره یکساعت بعد از ازمایش خون دوم خون سوم رو دادم پودر رو مرحله دوم فقط خوردم

منم همین دیشب باز دمیترون لعنتی رو خوردم😭گفتم هفته ام بره بالا خوب میشم ولی هنوز تهوع هست

منم دقیقا اگه یک شب دیمترون نخورم میمیرم فرداش