2777
2789
عنوان

موقع بازی ایران و ژاپن مادر شوهرم

894 بازدید | 48 پست

دقیقه های اخر بود اومد خونه من موقع گل یهو من از شدت خوشحالی جیغ زدم یهو به خودم اومدم دیدم با تعجب نگاه میکنه هیچی دیگه رفت خونشون و الان جاریم خواهرشوهرهام تو گروه خانوادگی منو دست میندازن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و دخترم خواب بودیم پسرم و شوهرم داشتن نگاه میکردن شوهرم پاشد سرپا داد زد داد زد داد زد منم بلند شدم جیییییییییغ زدم سرش گفتم خفههههههه شوووووووو

کلا تلویزیونو خاموش کرد رف😆😆😆😆

مادر شوهرت چه خاله زنکه سری رفته گذاشته کف دست اونا 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

خوب کاری کردی همیشه خوشحالیتو نشون بده 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

مادر شوهر منم از ناراحتی من موقع باخت یزدانی سر تاسف تکون میداد

وقتی هم که پارسال داشتم رحمان عمو زاد رو تشویق میکردم به شوهرم گفت زنتو جم کن😅البته به شوخی گفت

فک کنم فقط خانواده ما گروه فامیلی نداره😂😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
من و دخترم خواب بودیم پسرم و شوهرم داشتن نگاه میکردن شوهرم پاشد سرپا داد زد داد زد داد زد منم بلند ش ...

گنگت بالاست😎😂

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡