دقیقه های اخر بود اومد خونه من موقع گل یهو من از شدت خوشحالی جیغ زدم یهو به خودم اومدم دیدم با تعجب نگاه میکنه هیچی دیگه رفت خونشون و الان جاریم خواهرشوهرهام تو گروه خانوادگی منو دست میندازن
ما داریم من دو سری لفت دادم دیدم زیرزیرکی دیگه مجبور شدم تنظیمات اکانتمو بذارم رو حالتی که کسی اد نک ...
ما یدونه داشتیم دختر عمو هام و پسر عموهام بودن فقط که اونم پسر عمو هام برداشتن لینک گروهو گزاشتن تو کانالای لینکدونی دیدیم کلی پسر و دختر ریختن گروه منو دختر عموهام لف دادیم
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
ما یدونه داشتیم دختر عمو هام و پسر عام بودن فقط که اونم پسر عمو هام برداشتن لینک گروهو گزاشتن تو کان ...
ماهم ازین نرخرا داریم بعد اینجوریه که مثلا تو خیابون ببیننت میان داخل گروه راجبش حرف میزنن بعد پنجاه نفر میریزن سرت عه عه عه 😐خلاصه دیگه فعلا اعصابم آرومه
کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
طبق برنامه گزینه دو جلو میرم ساعت مطالعم متغیره یه روز حال ندارم ۵ ساعت یه روز ۸ ساعت کلا بگیر نگیر دارم 😑
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
ماهم ازین نرخرا داریم بعد اینجوریه که مثلا تو خیابون ببیننت میان داخل گروه راجبش حرف میزنن بعد پنجاه ...
آره بابا حالا به من گفتن نرو لف نده گفتم آره جون خودتون بمونم که فردا برید تو فامیل جار بزنید فلانی تو گروه مختلط هس
نبابا اصلا وقت نمیشه هنوز منابع فرهنگیانم باز نکردم
نکنی که تراز پایین بهت میدن