دقیقه های اخر بود اومد خونه من موقع گل یهو من از شدت خوشحالی جیغ زدم یهو به خودم اومدم دیدم با تعجب نگاه میکنه هیچی دیگه رفت خونشون و الان جاریم خواهرشوهرهام تو گروه خانوادگی منو دست میندازن
عزیزم به راضی بودن نیس که امسال تراز تحصیلت مطمئن باش حداقل کم کمش ۲۰۰۰ تا پایین میاد چون سطح سوالا قراره نسبت به پارسال فرق کنه
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما داریم من دو سری لفت دادم دیدم زیرزیرکی دیگه مجبور شدم تنظیمات اکانتمو بذارم رو حالتی که کسی اد نک ...
والا این کروه های فامیلی اخرش دعوا میشه منم قبلا تو واتس اپ دوبار اد کردن اومدم بیرون گفتم دلم دعوا نمیخواد😂😂
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇