2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام بدم بگم تا خودتو اصلاح نکردی نیا خونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 116 پست
آره واقعا شوهرم اصلا آدم بدی نیست فقط وقتی عصبی میشه دیگه نمی‌دونم چیکار کنم  فکر کنم همین قهر ...

الان پیام ندی بگی نیا خونه ودعواش کنی فعلا هیچ کار نکن اگه امد خونه باز هم گفت برو بگو من نمیرم زنگ بزن به پدر ومادرم اونا بیان دنبالم؛خودت نرو ؛وقتی امد برو تو اتاق جلو هم نباشین تا هردو اروم بشین سر فرصت یک مشاور هردوتون برین

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرد به هر آرامی و ساکتی که باشه وقتی در مقابل زن کم آورد میزنه همه چیز رو از هم میپاشونه ، نذار به اونجا بکشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم منم از پنجشنبه با شوهرم قهرم و اصلا طرفش نمیرم وقتی میاد خونه میام تو اتاق درو میبیندم هرچی کم‌محل کنی بهتره بنظرم بی تفاوت باش مردا رو هرچی بهشون بیشتر توجه کنید بیشتر فرار میکنن ازت 

من روزایی ک قهر میکردیم قبلاً چون طاقت نداشتم پیش قدم آشتی میشدم الان اگر بمیرم هم نگاش نمیکنم و اینجوری راضیترم

برای خودم غذا درس میکنم میوه میخورم آهنگ گوش میدم فیلم میبینم و..... اصلا محلش نمی‌ذارم خودش میاد آشتی می‌کنه 🤣 این کارم باعث میشه دیرتر قهر کنه چون می‌دونه آخرش خودش باید منت بکشه 

با این رفتار کودکانه ،دو روز دیگه میخواین بچه تربیت کنین 

احترام و گذشت اصل زندگیه چرا دست رو هم بلند می‌کنید هیچ خط قرمز و حریمی ندارید، لگد به ماشین ؟!مگه زور گیریه 

شأن زنانه ات کو؟

شوهرت گریه میکرد!سر همین دعوای خنده دارتون؟

چند سالتونه؟امیدوارم هر دو زیر بیست باشید

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
😂😂😂ب فکر خودشه

واقعا اعصاب نذاشته بود برام ی مدت هی فرت فرت قهر میکرد .و خوشش میومد من میرفتم سمتش و نازشو می‌خریدم مرد گنده رو 😑😑 ی بار قهرو‌ گذاشتم طولانی شد خودش اشتی کرد دیگه درس شد 🥲🤣🙃💪 الان بهم میگه چرا هر دفعه من آشتی میکنم ی بارم تو بیا 😑😑😑🤣🤣 گفتم تو خواب ببینی فقططططط

عزیزم منم از پنجشنبه با شوهرم قهرم و اصلا طرفش نمیرم وقتی میاد خونه میام تو اتاق درو میبیندم هرچی کم ...

وای چقدر خوب که میتونی قهر کنی 

من انقد کم صبرم و کم تحمل که خودم زنگش زدم الان

ولی انقد بد صحبت کرد که پشیمون شدم از اینکه زنگش زدم 

به نظرتون منم برم تو اتاق وقتی اومد خونه ؟! بهش محل ندم ؟! 

ناهار و چایی واسش نزارم؟؟ 

عزیزم منم از پنجشنبه با شوهرم قهرم و اصلا طرفش نمیرم وقتی میاد خونه میام تو اتاق درو میبیندم هرچی کم ...

اصلا رفتارت درست نیست ، برا بقیه هم نسخه اینجوری نده همه مثل شوهر شما نیستن ،مرد هرچی باشه از زن غرورش بیشتره حتی شده معذرت خواهی زبانی نکنه ولی داره برا زندگی تو این وانفسا جون میکنه همینکه دست پر بیاد خونه یعنی معذرت خواهی ،چ معنی داره زن قهر کنه بره تو اتاق و منتظر آشتی شوهرش باشه، اونم انسانه ، اگ هرکسی فک‌کنه ک اشتباه از طرف خودشه ن قهری صورت نیگیره ن لگد میزنه ب ماشین ن ....

یکم واقع بینانه تر تجربیاتتون رو اینجا بگیدخواهرمن،شاید ایشون اینکارو ک گفتی کرد شوهره جری تر شد و اوضاع اسف بار تر بعد شما میری درستش کنی؟

وای چقدر خوب که میتونی قهر کنی  من انقد کم صبرم و کم تحمل که خودم زنگش زدم الان ولی انقد بد ص ...

منم همسن شمام 🤣 

نه هیچ کاری نکن واسش نگاشم نکن 

زنگم نزن بهش 

حتی اگر یکماه هم طول بکشه بذار خودش پیش قدم بشه 

واقعا مرد بد عادت میشه من خیلی اذیت شدم سر قهر کردناش چون میدونست من میرم آشتی میکنم مدام قهر میکرد 

الان سعی می‌کنه قهر نکنه چون مجبوره خودش پا پیش بذاره و ی کادو هم بخرع تا من آشتی کنم 🥲🤣💪

اوایل سخته الان من برام اهمیتی نداره قهر کردنش حتی بیشتر ب خودم میرسم و خوش میگذرونم وقتی قهریم 🤣💪