2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام بدم بگم تا خودتو اصلاح نکردی نیا خونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 116 پست
وای چقدر خوب که میتونی قهر کنی  من انقد کم صبرم و کم تحمل که خودم زنگش زدم الان ولی انقد بد ص ...

این همه از اول تاپیک خانما شمارو راهنمایی کرد ک رفتار شما اشتباه بوده ،حالا میگی واسش چایی نزارم غذا نزارم برم تو اتاق؟

مگه بچه ای ،الان تو خانم ی خونه ای ، یکم سیاست داشتن واست بد نیست دختر خوب  این بچه بازیا برا اولایل زندگی هست اما دیگه شورش نکنید ک دلتونو بزنه همچی عادی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا رفتارت درست نیست ، برا بقیه هم نسخه اینجوری نده همه مثل شوهر شما نیستن ،مرد هرچی باشه از زن غرو ...

واقعا ی آدمایی مثل شما مردا رو کردین خدا 🤮🤮🤮 یعنی چی مرد غرور داره ؟؟؟ زن غرور ندارع ؟؟؟

نشنیدی میگن زن و نازش مرد و نیازش ؟؟ 

نمی‌فهمی مرد باید ناز زن رو بکشه !!!

مرد کار می‌کنه زن‌کار نمیکنه !!! زن حتما پاشو گذاشته رو پاش یکی داره بادش میزنه!؟ 

اینم ک من گفتم برای مردیه ک مدام قهر می‌کنه ! الان ایشون زنک زدن و برخورد بدی شده باهاشون شخصیتشون خورد نشده ؟ 

چقدر آدم عجیبی هستید 

واقعا ی آدمایی مثل شما مردا رو کردین خدا 🤮🤮🤮 یعنی چی مرد غرور داره ؟؟؟ زن غرور ندارع ؟؟؟ نشنیدی ...

از پیام دادنت معلومه رفتارت چقد چندشه ،

شما از اونایی ک منتظری زندگی بقیه از هم بپاشه

عزیزم شما عقل داری خودت میتونی کاری ک‌ ب نفعته انجام بدی  بله اومده  این رو شوهر من ج ...

آخه من یکبار همینجوری کردم 

باهاش اصلا حرف نمیزدم و محلش نمی‌دادم و واقعا جواب بود روش 

از پیام دادنت معلومه رفتارت چقد چندشه ، شما از اونایی ک منتظری زندگی بقیه از هم بپاشه

ولی ن در حد شما که خودتو کمتر از شوهرت می‌دونی و حقته هر بلایی سرت بیاد کوته فکر 

قسمت دوم حرفتم ب خدا میسپارم اون بلده چطور بهت جواب بده 

چقدر رفتارت عجیب و بچگانه است،به نظرم هر دوتاتون باید برید مشاوره یعنی چی اینکه همدیگرو می زنید و لگد به ماشین

بالغ نشدید انگار هنوز

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
آخه من یکبار همینجوری کردم  باهاش اصلا حرف نمیزدم و محلش نمی‌دادم و واقعا جواب بود روش

عزیزم من در همین حد بهتون گفتم ! من آدمی نیستم که رفتار بد دیگران رو تحمل کنم هرچند شوهرم باشه 

شما با توجه به اخلاقیات همسرت تصمیم بگیر 

چیکار کنم خانوم؟!

کش نده رفتارتو  ، مردا وقتی ناراحتن نیاز به ریکاوری دارن بزار یکم توحال خودش باشه، اومد خونه سر بسرش نزار حتی اگ حرفی نزد تو دعوا درست نکن ، کاراتو بکن غذا درس کن چایی بزار میوه آماده کن باخنده باش برو استقبالش ،عزیزمن نزار ب این رفتارا عادت کنید زندگی بالا پایین زیاد داره ،پس فردا اگ دعواتون سر یچیز دیگ بالا گرفت اونوقت دیگ بدتره ، قطعا اونقد فهمیده هستی ک دلت نمیخواد خانوادت بفهمن ک باهم قهرمیکنید دعوا میکنید،پس با سیاست زنانه خودت محیط خونتو اروم کن بزار از داشتنت آرامش بگیره ، از این حرفای خاله زنکی ک نرو سمت مردتا اون بیاد طرفت و اینجور خزعبلات هم گوش نده ، همه آدما مثل هم نیستن شاید شوهر شما تحمل اینکه شماقهر کنی بری یور نداشته باشه و بهش بربخوره و دعوا ب خانواده هاتون برسه  یکم عاقلانه رفتار کن 

کش نده رفتارتو  ، مردا وقتی ناراحتن نیاز به ریکاوری دارن بزار یکم توحال خودش باشه، اومد خونه سر ...

آخه من یک بار با همسرم قهر کردم و باهاش حرف نمیزدم اونم کلی اومد نازمو کشید و خودش پیش قدم شد آشتی کردیم 

نمی‌دونم الآنم همین کارو کنم یا نه ؟