2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام بدم بگم تا خودتو اصلاح نکردی نیا خونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا وقتی قهره من خیلی کلافه میشم 

خب پس نزار قهری صورت بگیره اونم ن بخاطر کسی بخاطر رضای خدا و به خاطر ارامش خودت ،من درکت میکنم گلم الان دوتا بچه دارم اوایل ماهم بحث داشتیم منم مثل تو چون خیلی دوسش داشتمو تحمل قهر نداشتم اینقد پاپیچش میشدم تا همچی بدتر میشد ،تا اومدم باخودم فک کردم ک اینجور خودم اذیت میشم ولی شوهرم براخودش بیرون سرکار حالو هواش عوض میشه بعدم میره تو گوشی و خیالش راحته این منم ک دارم ب روانم اسیب میزنم ،برا همین اومدم منطقی برخورد کردم وقتایی ک میبینم ناراحته هیچی نمیگم تا آروم بشه ن اینکه قهر کنم نه ، فقط سعی میکنم سکوت کنم مردا از این ک اقتدار داشته باشن راضین ن اینکه باهاشون مقابله ب مثل کنی ، کم کم ک آروم شد ازش معذرت بخواه و برو تو بغلش لمس بدنی خیلی ب اعصاب اروم کمک میکنه ی تکنیک خاصه 

عزیزم من بچم داره گریه میکنه برم غذاشو بدم ، ی چیزی بهت بگم وبرم،من شده باشوهرم اون اوایل قهر بدجور داشتیم خداشاهده نزاشتم یدیقه غذاش اینوراونور بشه نزاشتم هیچ وقت جامون جدا باشه ک خدای نکرده عادت کنه ،زن و شوهر پشت وپناه هم هستن اینو از من ک خواهرتم گوش کن من و شما و خیلیای دیگه ک الان هرجا میریم با ارامش میریم و میایم قبول داری بخاطر اون سایه مردونه هست ک بالا سرمون داریم ؟شما فک کن اون بنده های خدایی ک مجبورا طلاق گرفتن یا شوهرشون فوت شده چقدر سختی میکشن(ی درصد مرفع رو کار ندارم ) پس سعی نکن زندگیتو خراب کنی بخدا خیلیا آرزوی زندگی من و شما رو دارن ک سایه ی مرد بالا سرشون باشه تا از گفته های و نگاهای مردم در امان باشن ، شما زندگیتو بسپار بخدا برای رضای خدا کاراتو بکن ببین چقد کارا برات لذت بخش میشه قهر چیز خوبی نیست ،ن برای مرد ن برای زن ،سعی کن این رفتارو از خودتون دور کنید ان شا الله زندگیت همیشه خوش باشه 

خب پس نزار قهری صورت بگیره اونم ن بخاطر کسی بخاطر رضای خدا و به خاطر ارامش خودت ،من درکت میکنم گلم ا ...

دیشبم رفتم بغلش ولی اصلا محل نداد 

آخه منم کم کم دلسرد میشم با این رفتاراش

عزیزم من بچم داره گریه میکنه برم غذاشو بدم ، ی چیزی بهت بگم وبرم،من شده باشوهرم اون اوایل قهر بدجور ...

ممنونم عزیزم چقد حرفاتون قشنگ بودن 

حالا من که شوهرم بیاد هم ناهارشو میذارم هم چاییشو ولی خیلی دلم شکسته که باهام اینجوری رفتار می‌کنه واقعا این ته نامردیه

عزیزم من بچم داره گریه میکنه برم غذاشو بدم ، ی چیزی بهت بگم وبرم،من شده باشوهرم اون اوایل قهر بدجور ...

انشالله شما هم ی زندگی پر از آرامش و خوبی داشته باشین کنار همسرتون و بچه های گلدون ❤️😘

ممنونم عزیزم چقد حرفاتون قشنگ بودن  حالا من که شوهرم بیاد هم ناهارشو میذارم هم چاییشو ولی خیلی ...

گلم مردا ی خصلتی که دارن تا ناراحتن باید خودشون آروم بشن اینکه شما بخوای ارومش کنی نمیشه چون طبیعتشون اینجوریه ، شما کاراتو بکن قهر نباش خدا به زندگیت نگاه میندازه باور کن اینو ،فکر منفی همش افکار شیطانه چون تنها کسی که از زندگی متاهلی میترسه چون میدونه کسی ک زن داره شوهر داره خیلی بیشتر تقواشو نگه میداره نمیزاره ب معصیت بره براهمین همش درصدده اینکه قهر ودعوا راه بندازه بین زن وشوهر تا اون زندگیتو نابود کنه ، یچیزی دیگم بگم وقتی تو زندگیی قهر ودعوا زیاد میشه مطمئن باش ک شیطان تو اون خونه جا پهن کرده ،تو ک نمیخوای هم خونه شیطان باشی ، قرآن تو خونت پخش کن ذکر یونسیه زیاد بگو ذکر یا ودود رو زیاد بگو اینا خیلی تاثیر داره 

اصلا رفتارت درست نیست ، برا بقیه هم نسخه اینجوری نده همه مثل شوهر شما نیستن ،مرد هرچی باشه از زن غرو ...

باریکلا به شما چقدر دیدتون واقع گرایانه است به زندگی 

خواستم حرف شما  رو بگم حوصله بحث نداشتم 

بعضیا همیشه حق به جانب هستن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘