2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام بدم بگم تا خودتو اصلاح نکردی نیا خونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 116 پست

شوهر منم بعضی وقتا وحشت ناک عصبی میشه من اون لحظه هییییییچیییی نمیگم خودش کم کم آروم میشه میاد معذرت خواهی میکنه برای جبرانم هرچی بخام انجام میده 🙁اگ قرار باشه شوهرتو بزنی ک اون میرفت یدونه از رفیقاشو میاورد پیش خودش زن میخاس چیکار 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من از خودمم عصبیم به قول خودش اون ماشین که از خودش نیست فقط واسه هر دومونه اما اون موقع فقط همی ...

هنوز هم ول کن نیستی ؟ بسه بابا کش دادن هم حدی داره ، تا به افتضاح نکشیده باید یکی ول کنه .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

ولی معلومه بعدشم زود پشیمون میشه که زودم اشتی میکنه. خیلی از مردا کینه این و به مدت طولانی قهر میکن ...

میگه اگه خودت با ماشین رفته بودی بیرون به جایی می‌زدی عصبانی و ناراحت میشدم اما بهت میگفتم فدا سرت 

راست میگین واقعا  نمی‌دونم الان چه کنم ؟!

بهترین راه الان معذرت خواهی و جبرانه و شمام سعی کن دیگ از این حرکات خشن انجام ندی زن بودنت رو مقابل شوهرت حفظ کن بزار همیشه نازتو بکشه مثل یک گل شکننده باهات رفتار کنه ن کتکت بزنه همه اینا دست خودته عزیزم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

آخه چه سیاستی ؟! چجوری سیاست داشته باشم ؟!

قلق شوهرت دستت امده نیومده ؟باهاش لجبازی میکنی اگه میخوای جذبت بشه وقتی عصبانی هست باهاش بحث نکن سکوت قهر گریه بعضی مواقع خیلی بهتر اثر میکنه احساس میکنم شوهرت زیاد هم بد نیست ولی شما رفتارت تنده

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
خب من معذرت خواهی کردم ولی اصلا گوشش بدهکار نیست. 

صبر داشته باش . 

هر خطایی یه تاوانی داره .

فعلا داری تاوان خشونت بیش از حدت رو میدی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

قلق شوهرت دستت امده نیومده ؟باهاش لجبازی میکنی اگه میخوای جذبت بشه وقتی عصبانی هست باهاش بحث نکن سکو ...

آره واقعا شوهرم اصلا آدم بدی نیست فقط وقتی عصبی میشه دیگه نمی‌دونم چیکار کنم 

فکر کنم همین قهر و سکوت و گریه بهترین گزینه ست