2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تنبلی ندارم؟ چون دوتا سقط پشت سرهم داشتم دکترم نوشته گفتم ببینم چطوره 

نه بابا من ۳۷سالگی۲/۶بودم خوب بود از نظر دکترم. نه سقط احتمالا دلیل دیگه ای داره .جاری من ماما هست خودش توی۲سال۳تا سقط داشت ۱زایمان و الانم بارداره.میخوام بگم سقط دلیل نا امیدی نیست و هزارماشالا ذخیره تخمدان عالی هم داری

عفونت نداشتی؟یا خودِ رحمت ممکنه نتونه نگهداره.تمام این قابل حله

ممنون عزیزم..یه دختر دارم ولی از تیر ماه دوبار سقط یکیش بخاطر پوچ بودن یکیشم بخاطر ایست قلبی تو هفته ۶ کورتاژ شدم.سونوی هیسترو وآزمایش های سقط هم دادم مشکلی نبوده.همسرمم سالم بود آزمایشش. الان دکتر واسه مون کاریوتایپ نوشته فعلا انجام ندادیم نمیدونم دیگه مشکل از کجا بوده.با همسرم فامیل هم نیستیم فکر نکنم ژنتیکی مشکل باشه