2777
2789

بچا کسی میشناسید از دوست آشنا همسر نمیدونم پدر مادر اصلا خودتون

مصاحبه گر باشه 

یکم اطلاعات بدید راجب موفقیت تو مصاحبه معلمی

مراحلش میدونما مثلا چند تا معیار بدید موفقیت تضمینی خیلیاتون یا تجربه داشتید یا میدونید بهرحال 

تو مصاحبه دونستن مهم نیست یکسری مسائل هست که ندونستن بهتره و حتی اگه میدونی بهتره بگی نمیدونم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
تو مصاحبه دونستن مهم نیست یکسری مسائل هست که ندونستن بهتره و حتی اگه میدونی بهتره بگی نمیدونم

درک میکنم حرفت یبار تو مصاحبه یه فردی که تو اغتشاشات بود از طرف پرسیدن میشناسیش اونم خراب کرد

اره اینم یکیشه بنظرت دیگ چی من مصاحبه فرهنگیان منظورمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم حرفت یبار تو مصاحبه یه فردی که تو اغتشاشات بود از طرف پرسیدن میشناسیش اونم خراب کرد اره ا ...

مثلا میپرسن از خوانده ها معین، هایده و ابی رو میشناسی؟ حالا به نظرت چی باید بگی؟ 

من آزمون استخدامی امسال آموزگاری قبول شدم ولی آخرش انصراف دادم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
مثلا میپرسن از خوانده ها معین، هایده و ابی رو میشناسی؟ حالا به نظرت چی باید بگی؟  من آزمون است ...

لحن صحبتت طرز رفتارتم بهم بگو کلا شخصیتی که از خودت نشون دادی 

لحن صحبتت طرز رفتارتم بهم بگو کلا شخصیتی که از خودت نشون دادی 

با اینکه استرس نداشتم و عین خیالم نبود. یه مقدار خودم رو مضطرب نشون دادم که یعنی برام مهمه در حد نرمال. 

یه قسمت مهم داره چندتا معلم قدیمی همه بالای ۵۰ سال تو یه کلاس میشینن و میگن فکر کن ما شاگردیم و یه مبحثی رو به ما درس بده و این آیتم خیلی مهمه. من ضرب اعداد اعشاری درس دادم و به شکل تصویری توضیح دادم چرا نیم ضربدر نیم کمتر از خودش میشه. 

کلا دو قسمت عقیدتی و شبیه سازی کلاس درس مهمه بقیه خودمونی هستن و حتی کمک میکنن.