2777
2789

تایادمه مامانم همیشه از زن عموم حساب میبره...حالا ما وضمون خوب ..والا توتحصیلاتتم چیزی کم نداریم....زد و چندسال پیش پسرعموم ازدارایی قبول شد....دیگ قبافه زن عموم دیدن داره...چندتا برادرهم داره ک کارمند دولتی ان وضعشون خوب...زن عموم هرررربار میشینه پیش مادرم وایمیسع ازبچه هاش دوماداش داداشاش هیییی میگه...مامانمم اینارو جم میکنه میریزه سرکوفت به سرما.‌‌مخصوصا من ک بچه بزرگم ...اونم چون این نقطه ضعف مامانم رو میدونه هی میتازونه...بچع های زنعموم ازخودش بدتر...تاجایی ک فکر میکردن من وخواهرم ازخدامونه یکی ازونا بیان خاستگاریمون!! ی افه میومدن قیافه ....والا من حاضرنیستم حتی بااین مدل آدما نشست و برخواست کنم باین سطح فرهنگ چ برسه به!...کارشون مسخره کردن آدما و تحقیراوناست انقد ک همرو ازخودشون پایینترمیدونن..نمیدنم چرا زنعموم اصلا چشم دیدن منو نداره....ن خودش ن دختروخانوادش..‌اینو ب وضوح حس میکنم ..دوباری ام توجمع بامن رفتار خوبی نداشت....فک میکرد میرم بزور التماس ک توروخدا پاشید بیاید خونمون باگل و شیرینی....بچه ها بابت لحن صحبتم معذرت میخوام ولی ب قدری از فامیل دلزده ام ک راضی نیستم همنشین بشم باهاشون....

همشه هم دنبال اینن من چکارمبکنم

..بکجا رسیدم....

دائمممم.....

حالا من کاری ب کارشون ندارم...سری پیش دختر عمو بزرگم مهمون اومده بودن انقد خشکو قیافه ای ان ک من یبار کلا از اتاقم بیرون نیومدم...خودشون منو جویا میشدن....یبارم رفتم نشستم  سالن دور ازونا توگوشیم..فقط درحد سلام حال پرسی.‌.نه بیشتر..

دائم تواینستا منو ازخواارم میپرسیدن دوهفته پیش پیجمو بالخره بالخره نوفق شدن پیدا کنن.‌😏🤦‍♀️.‌..بابا والا من ب شما کاری ندارممممگ...کی دماغ مبارکتونو اززندگی اینو اون میکشید بیرون آخه😑😑😒

اینکه طرف یه حرفی برا گفتن داشته باشه و تحقیر کنه والا قابل قبوله

دایی من تحصیلاتش ابتدایی.زنش بیسواد.دخترش سیکل.پسرش تا راهنمایی خوند.اون یکی دخترش هنو معلوم نیس

اونوقت میومد منو مسخره میکرد ک دیپلمی😑😑😑😑😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حرصم میگیره از مامانت  کاش خودشو جمع کنه  هر گل به بویی داره آخه چرا مقایسه

مامان من =درک زیر صفر

من = مدارا...فاصله....توکل..‌‌باتلفیقی از بحث وجدال وقهر..دوباره آشتی و..و......تابوده اینطوری بوده....‌واسه همین کلا خونه فامیل نمیرم..‌‌واسه این اخلاق مامانم

رفتارت در مقابلشون خوب بوده ک بی محلی کرده اگه ک واقعا اونجورن تو هم درست رو بخون ک موفق بشی ویه شوه ...

من کلا کسی ام ک سرم ب کارو زندگی خودمه اصلا خجالت میکشم پیگیر زندگی کسی بشم..

معمولا در برابر این آدم ها وقتی حرف میزنن باید طوری رفتار کرد که انگار به حرف هاشون توجهی نمیکنید، از جواب دادن به سوالات شون فرار نکنید فقط طوری جواب بدید که متوجه بشن نباید این سوال رو میپرسیدن ولی در کمال احترام!

شاید بچگانه به نظر برسه اما تنها راهی که جواب میده همینه!

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

حق داری ناراحت بشی . کاملا درکت میکنم . ولی به یه ورت هم نباشه . مدل رفتار مادرت تو این سالها باعث شده ک  فکر کنند خیلی تاپن و از بالا ب پایین بهتون نگاه کنن. وقتی دیدیشوون لازم نیست اخم کنی یا خودتو قایم کنی . عادی و مهربون باش . هرچی باش خونه عمو ایناست اگه عموت هم نبود بازم مهمون حبیب خداست لازمه ک شخصیت خوب و مهربونتو نشون بدی 

حق داری ناراحت بشی . کاملا درکت میکنم . ولی به یه ورت هم نباشه . مدل رفتار مادرت تو این سالها باعث ش ...

چقدر درست میگی....ولی من حوصله نگاهاشونو ندارم..‌باکارای خودم سرم گرمه..اونام طوری ان ک ازشون دور باشی باید بیوفتن دتبالت تابهت احترام بزارن‌‌‌پیششون باشی حالا ب خودتم برسی فکرای دیگه میکنن..‌کلا دورم ازین مدلا.....راحتترم..مختارن هرچی خواستن تعبیر کنن ولا انقد ب اسم ادب هیچی نگفتبم تواین سالها فک میکنن التماسشون میکنیم اینجوری دریافت میکنن...دخترعمو کوچیکم تواینساا منو گرفتع بود ب سوال...‌خیلی رسمی بااش صحت کردم مثل غریبع ها ..دیدم اینجوری ببشتر میاد سراغم‌‌گرچه من نیازی ب هم صحبتی بهشون ندارم ب برنامه های خودم درگیرم

معمولا در برابر این آدم ها وقتی حرف میزنن باید طوری رفتار کرد که انگار به حرف هاشون توجهی نمیکنید، ا ...

خداشاهده توخلوت راحتترم..انقد ک ب موقعه اش به خاطر ادبی هم ک پیششون نشون میدادیم باید سین جیم میشدیم ک آررره حتما منظوری دارن ک اینطوری مودبه یا صمیمیه.‌‌‌‌یا ال بل..‌..دیگ جم کردم فامیل فلان بهمان..‌با کاروزندگی خودم سرگرمم....چ کاریه بااین جماعت دربیوفتم بز ا توخیال خودشون خوش باشن...