تایادمه مامانم همیشه از زن عموم حساب میبره...حالا ما وضمون خوب ..والا توتحصیلاتتم چیزی کم نداریم....زد و چندسال پیش پسرعموم ازدارایی قبول شد....دیگ قبافه زن عموم دیدن داره...چندتا برادرهم داره ک کارمند دولتی ان وضعشون خوب...زن عموم هرررربار میشینه پیش مادرم وایمیسع ازبچه هاش دوماداش داداشاش هیییی میگه...مامانمم اینارو جم میکنه میریزه سرکوفت به سرما.مخصوصا من ک بچه بزرگم ...اونم چون این نقطه ضعف مامانم رو میدونه هی میتازونه...بچع های زنعموم ازخودش بدتر...تاجایی ک فکر میکردن من وخواهرم ازخدامونه یکی ازونا بیان خاستگاریمون!! ی افه میومدن قیافه ....والا من حاضرنیستم حتی بااین مدل آدما نشست و برخواست کنم باین سطح فرهنگ چ برسه به!...کارشون مسخره کردن آدما و تحقیراوناست انقد ک همرو ازخودشون پایینترمیدونن..نمیدنم چرا زنعموم اصلا چشم دیدن منو نداره....ن خودش ن دختروخانوادش..اینو ب وضوح حس میکنم ..دوباری ام توجمع بامن رفتار خوبی نداشت....فک میکرد میرم بزور التماس ک توروخدا پاشید بیاید خونمون باگل و شیرینی....بچه ها بابت لحن صحبتم معذرت میخوام ولی ب قدری از فامیل دلزده ام ک راضی نیستم همنشین بشم باهاشون....
همشه هم دنبال اینن من چکارمبکنم
..بکجا رسیدم....
دائمممم.....
حالا من کاری ب کارشون ندارم...سری پیش دختر عمو بزرگم مهمون اومده بودن انقد خشکو قیافه ای ان ک من یبار کلا از اتاقم بیرون نیومدم...خودشون منو جویا میشدن....یبارم رفتم نشستم سالن دور ازونا توگوشیم..فقط درحد سلام حال پرسی..نه بیشتر..
دائم تواینستا منو ازخواارم میپرسیدن دوهفته پیش پیجمو بالخره بالخره نوفق شدن پیدا کنن.😏🤦♀️...بابا والا من ب شما کاری ندارممممگ...کی دماغ مبارکتونو اززندگی اینو اون میکشید بیرون آخه😑😑😒