2777
2789
عنوان

شوهرم پس اندازمون به باد داد

560 بازدید | 17 پست

حدودان از برج ۸ هر دفعه حقوق گرفت به من نگفت منم برای برج ۹ و ده خوشحال که حقوقش میشه ۳۰ تومن میرم یه تیکه طلا میخرم  نگو آقا چند ماه همه حقوق و پس اندازمون و که حدودان ۴۰ تومن میشه رو رفته تو سایت حضرات   ش.ر.ط ب. ن. د.ی کرده به نظرتون چکار کنم الان حدودان ۳ روزه از خونمون بیرونش کردم تو عقدیم و هرچی پیام و زنگ میزنه جواب نمیدم

میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی

با مرد قمار باز نمیشه زندگی کرد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خیلی محکم جلوش وایسا و شده ب خانوادش بگو‌‌‌‌...پسر عمم سر همین شرط بندی زندگیش رو باخت‌‌.....اصلا کوتاه نیا

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من چی بگم ک کل طلاهام تو این راه رفت  هنوز  ک هنوزه نتونسته ی گرمش رو بخره بجاش برام

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

حب اشتباه كرده ديگه انقد سخت نگير تجربه شده براش البته اگه پشيمون هست

و اينكه اين موضوع ريشه دار هست اگه حقوقش در حدي نيست ك بتونه مخارجت رو تامين كنه و بهش غر ميزدي يا گلايه ميكردي اون بدبختم شايد خاسته اينجوري ب ي پولي برسه 

ب هر حال از ريشه موضوع ساده نگذر ولي انقدم سخت نگير نسبت بهش ك راه ندي يا جواب ندي