2777
2789
عنوان

کسایی که وسواس فکری دارن فقط بیان

261 بازدید | 16 پست

با سلام من همین الان عضو نی نی سایت شدم و قبلا هم کلا تاپیک ها رو می خوندم اینجا افراد زیادی رو دیدم که وسواس فکری دارن منم داشتم یه راهی پیدا کردم برام تاثیر گذار بود خواستم بهتون بگم شاید بتونه کمکی کنه چون من خودم اون روزای لعنتی رو گذروندم می خوام کمکتون کنم 

ببینین من ذهنم درد می کرد مثلا از صبح که به این افکار فکر می کردم شبش انقد خسته می شدم سرم درد می کرد و اینطوری شد که فهمیدم بابا من نا خودآگاه ذهنم رو می گیرم یا یه جوری انگار عادت کرده بودم یا ناخودآگاه بود و شروع کردم لحظه به لحظه ذهنم رو رها می کردم رها می کردم و روز اول دیدم تا شبش مثلا اصلا فکری نمی یاد اون رفتار هارو انجام نمی دم و اگر چیزی باعث شد که ذهنتون رو رها نکنین بهش گوش ندین فقط رها کنین هر چقدرم سخت باشه  

موفق باشین 

خوش اومدی و ممنون از اشتراک تجربه ات

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

یعنی محلش ندیم منظورت اینه ؟

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا یا وسواس فکری نبوده یا اگه بوده از نوع شدیدش نبوده 

اگه وسواس فکری خفیف باشه تنها راهش بیخیالیه 

اما اونایی که دیگه حاد شده حتما باید با دارو اوکی اش کنن 

با این چیزا جواب نمیده 😬

خوشحالم که بهتر شدید ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منظورم این نیست عزیزم که محلش ندی اگه وسواس فکری داری شاید یه چطور بگم سنگینی تو ذهنت احساس بکنی منظورم اینه هر از گاهی بیا ذهنتو رها کن بعد کمی بعدش دوباره

منم دارو می خورم ۴ هفته بود قرص آسنترا می خوردم ولی تاثیری نمی دیدم احتمال می دادم که شاید ۲ ماه بخواد طول بکشه تاثیرشو بزاره ولی با این راهی که پیدا کردم واقعا آروم تر شدم 

کسایی که میاین می تونین چیزایی که بهش وسواس دارین بگین اگه تونستم کمکتون می کنم

سلام

منم همش فکرم درگیر بیماری و مرگ 😔

یه بارم سرگیجه گرفتم

از اون موقع همش احساس میکنم الانه که سرم گیج بره و یه لحظه هم از فکرش نمیتونم بیام بیردن و همیشه سردردم

ام ار اینا هم دادم 

آزمایش دادم و متخصص گوشم رفتم گفتن مشکلی نیس

سلام منم همش فکرم درگیر بیماری و مرگ 😔 یه بارم سرگیجه گرفتم از اون موقع همش احساس میکنم الانه که ...

عشقم  تو توی زندگیتم اختلال پیش اومده با این موضوع رفتاری هیت که هی تکرار کنی مثلا حرفایی باشن که هی تکرارشون کنی  یا از صبح تا شب مدام فکرت درگیره ؟

[QUOTE=327110928]عشقم  تو توی زندگیتم اختلال پیش اومده با این موضوع رفتاری هیت که هی تکرار کنی مثلا حرفایی باشن ...[/QUOT

اکثرا میگم دارم میمیرم

حالم خوب نیس

واقعا هم حالم خوب نیس

همیشه معده ام درد میکنه

یه ساله دیسک کمرم گرفته نمیتونم  راه برم و بایستم بیشتر از ده دقیقه

اکثرا سر دردم

حال و حوصله هیچی رو ندارم

با بچه هام و همسرم  وقت نمیگدرونم 

اکثرا دراز میکشم و میخابم و ...

مغز و اعصاب هم رفتم دارو داد حالم و بدتر کرد خابم و بهم ریخت  استفاده نکردم

از یاد سر گیجه  یا کلا مرگ و دوری از بچه هام هم پاهام میلرزه و تپش قلب میگیرم

احساس میکنم میمیرم میگم علامت بدی هستش 

[QUOTE=327110928]عشقم  تو توی زندگیتم اختلال پیش اومده با این موضوع رفتاری هیت که هی تکرار کنی ...

من  روان پزشک یا روانشناس  نیستم ولی ببین وسواس فکری اینطوریه که همش فکرایی میاد سرت که دست خودت نیست مدام داری اونارو توضیح می دی و وقتی به مرحله ای برسه که مثلا بگه فلان کارو نکنی بچت میمیره خودت میمیری و فلان اون کارو نکنی اضطراب می گیری اصلا پامیشیو انجام می دی و توی وسواس فکری ذهنم اضطراب میگیره مثلا من که مذهبی بود احساس گناه زیادی می کردم که بعدم روانشناس گف همون اضطراب که باعث میشه یه کاری رو انجام بدم خلاصه که  خودت ببین هست یا نه اگه هست از همین فردا برو روان پزشک دارو بگیر برو روانشناس راهکاری هم که من دادم شاید به دردت بخوره ولی اگه نیست اصلا حساس نشو که این بیماریو خدا سر دشمنمم نیاره

من  روان پزشک یا روانشناس  نیستم ولی ببین وسواس فکری اینطوریه که همش فکرایی میاد سرت که دس ...

نمیدونم

ولی اگه کسی نصیحتم میکنه پاشو شاد باش و اصلا تو مریض نیستی و اینا صد تا دلیل میارم که قانعسون کنم واقعا حالم بده

مرسی از راهنماییهات

منم چند وقته شروع کردم به اینکه کنار بیام باهاش 

شاید به مرور کمرنگ تر شد برام

هر چند که خیلی سختمه