2777
2789

کسی از آشناهاش؛مهندس پتروشیمی عسلویه هست؟

میخوام بدونم درآمد و مزایاشون چجوریه

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی میگه سی یکی میگه شصت؛بین اینا آخه خیلی فرقه گیج شدم شما کسی و میشناسی اونجا کارکنه؟

داماد خالم کار می‌کنه 

ده سالی هست کار می‌کنه مهندس پتروشیمی عسلویه است 

الان 60میگیره 

کار سختیه ها هیچ وقتم پیش زن و بچش نیست 

درحال ساخت ....:)

بابام هست  بستگی ب موقعیت و خود شرکت داره  زیر پنجاه دیگ نیست اگ رسمی و قرارداد معین باش ...

اگر میشه یه لطف کن بیا شخصی چند تا سوال بپرسم ازتون

موقعیتش چیه و تحصیلاتش بستگی داره کدوم بخش کار می‌کنه 

الان بابام دوستش تحصیلات شوم یکی زمان کارشون هم یکیه ولی ۲۰تومن بابا من بیشتر میگیره چون واحدش فرق داره 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
داماد خالم کار می‌کنه  ده سالی هست کار می‌کنه مهندس پتروشیمی عسلویه است  الان 60میگیره&n ...

والا راجب سختی کار پرسیدم گفت خیلی سخت نیست و اینکه صبح تا بعدازظهر کارش؛هر دو هفته هم یک هفته استراحت میرن

والا راجب سختی کار پرسیدم گفت خیلی سخت نیست و اینکه صبح تا بعدازظهر کارش؛هر دو هفته هم یک هفته استرا ...

دیگه من از نزدیک دیدم این ک من میگم فکر کنم یه ماه میمونه دوهفته میاد استراحت ولی خب منطقه آب و هوایی اونجا با جایی ک ما هستیم خیلییی فرق داره و اینکه هزار کیلومتر فاصله بین خودش و زن و بچه اش هست

دیگه من از نزدیک دیدم این ک من میگم فکر کنم یه ماه میمونه دوهفته میاد استراحت ولی خب منطقه آب و هوای ...

چرا خانوادش نرفتن نزدیکش زندگی کنن؟شهرای جنوبی

چرا خانوادش نرفتن نزدیکش زندگی کنن؟شهرای جنوبی

وای نمیشههه خیلی آب و هوا اونجا بده آبش بد خاکش بد اصن قابل مقایسه اینجا نیست البته چند سال زن و بچش اومدن تهران راحت تر شدن 

ولی ببین زندگی خیلی خوبی دارن الان سعادت آباد خونه دارن با شوهرشم دوری و دوستی😜 نمی‌بینن زیاد همو دعوا ندارن وقتیم همو میبینن برا هم عزیزن