خودم به شخصه کم حجابم و به کسی هم کار ندارم ، برام عادیه همه کنسرت بیان
بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا از دسته بندی های مذهبی و غیر مذهبی و اینا خوشم نمیاد
بهش مثل بقیه آدما نگاه میکنم، لخت که نیومده، اگه لخت بود یه فکری دربارش میکردم
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
يكم آروم باشيم، انقدر قاب های روی ديوار آدمهارو حدس نزنيم، يكم رعايت كنيم، يكم احترام بزاريم بهم... يكم به خلوتهامون، به حالامون، به مودامون، احترام بذاريم. يه وقت هايی، فقط نگاه كنيم و رد شيم، يه وقت هايی حتی سعی كنيم كه نگاه هم نكنيم. يه وقت هايی انگار نشنيديم.. يه وقت هايی بلند شيم و خداحافظی كنيم و بريم، مهم نيست كه ناراحت ميشن، مهم اينه كه شما نمی خواين بشنوين. يه وقت هايی بگيم: من دوست ندارم بشنوم ! كنار هم عشق كنيم بپذيريم همو...
من ايمان دارم چشمهای مردمانی كه ديگران را قضاوت می كنند روزی باز نخواهد شد !
قشنگیش اینجاست تاجایی که من دیدم افرادی که چادری و محجبه نیستن نسبت به افرادی که چادری و محجبه ان گارد نمیگیرن و بهشون احترام میزارن🥹❤️
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
نه اصلا برام مهم نیست،چون جوش هیجانی منم آدمیم که با فضا سریع خودمو میگیرم بعد فکر کن هیجانی بودن با چادر یکم خنده دار میشی،خلاصه که حجابت خوب باشه حالا یه روز سر نکنی طوری نمیشه