2777
2789
عنوان

چه کسانی درونگرا هستید بیاید یکم از خوصیاتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 67 پست
من فک میکنم اگه حرف بزنم دیگران مسخره ام میکنن یا اینکه بگن  هیچی بارش نیست درکل صحبت نمیکنم&nb ...

دقیقا اینکه چی میگن دربارم هم برام مهمه 

ولی درکل حرفی برای گفتن ندارم 

همیشه میبینم احساس میکنم و رد میشم 

فقط بعضی چیزای مهم رو بعنوان تجربه نگه میدارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این یه حقیقت که دروگراها نمیتونن با برون گراها راحت باشن وشما که درون گرایی از ادمای پر حرف بدت میاد ...

خوب دیگه ما باید همه دیگه.رو درک کنیم، من اهل صحبت های خاله زنکی نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درونگرام زیادی فکر میکنم یه رفیق صمیمی دارم که باهم خیلی حرف میزنیم،

از جمع فراریم یعنی اگه برم تو جمع انرژیم تخلیه میشه چند روز باید تنها باشم تا اونهمه شلوغی از سرم بپره و انرژیم برگرده

به شدت از تنهایی لذت میبرم حالم خوبه 

اگه قرار باشه بین بیرون رفتن و تو خونه موندن برای تایم فراغت یکیو انتخاب کنم خونه میمونم و کتاب میخونم.

از روزای آفتابی خوشم نمیاد عاشق بارونم(پلویوفیل)

با هرکسی صحبت نمیکنم و دوست ندارم همه راجب زندگیم بدونن

کلا از اینکه زیادی اطلاعات زندگیمو عمومی کنم خوشم نمیاد میخوام زندگی خصوصیم برای خودم باشه.

همه اینا باعث شده سینگل بمونم چون کسی مثل خودمو پیدا نکردم.

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
من فک میکنم اگه حرف بزنم دیگران مسخره ام میکنن یا اینکه بگن  هیچی بارش نیست درکل صحبت نمیکنم&nb ...

فکر نکنم این حس تون به درونگرا بودن ربطی داشته باشه متاسفانه شما عزت نفس پایینی دارید

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ 
من درونگرام زیادی فکر میکنم یه رفیق صمیمی دارم که باهم خیلی حرف میزنیم، از جمع فراریم یعنی اگه برم ...

احسنت  ولی حواست باشه ب هرکسی رسیدی اعتماد نکن ممکنه ضربه بخوری طرفو کامل بشناس

من چند نفر اقا می شناسم که درونگران و با خانومای خیلی برونگرا ازدواج کردن چون عاشق شدن انگار دو قطب مخالف هم و جذب می کنن

ولی اخر منجر به طلاق شد چون خانوم همش یا مهمونی بود یا مهمون دعوت می کرد 

من درونگرام زیادی فکر میکنم یه رفیق صمیمی دارم که باهم خیلی حرف میزنیم، از جمع فراریم یعنی اگه برم ...

با کل این توصیفات 

بهم میگن تو مغروری و خودت رو میگیری خیلی مرموزی و از این حرفا

ولی اونا نمیدونن که من درونگرام درحالی که خیلی مهربون و احساسیم اگه کسی یه حرفی بزنه هعی باخودم فکر میکنم چرا فلان حرفو زدن 

اگه هم کسی بخواد حالمو بپرسه پیام بده خیلی خوشحال تر میشم تا اینکه زنگ بزنه صدای زنگ گوشی استرسیم میکنه

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
خوب دیگه ما باید همه دیگه.رو درک کنیم، من اهل صحبت های خاله زنکی نیستم

ومن که دوست دارم در مورد خیلی چیزها تبادل نظر بشه تا اطلاعاتمون بالا بره  برون گراها شادتر زندگی میکنن و کینه ای نیستن چون حرفی تو دلشون نمیمونه 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی حال ماخوب خراب است به آن دست نزن
احسنت  ولی حواست باشه ب هرکسی رسیدی اعتماد نکن ممکنه ضربه بخوری طرفو کامل بشناس

خیلی سخت اعتماد میکنم خییلی سخت

متنفرم ازینکه گوشیم زنگ بخوره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

با خودت بودن رو به با بقیه بودن ترجیح میدی  خصوصا کسایی که علت رفتارت رو غرور یا خود برتر بینی ...

منم تنهایی بیرون میرم تنهایی خرید میرم، خیلی هم خجالتی احساسی زود رنج  زود عصبی میشم نیاز دارم یک گوشه تنها برم  ساعت ها بشینم خیلی فکر میکنم

منم تنهایی بیرون میرم تنهایی خرید میرم، خیلی هم خجالتی احساسی زود رنج  زود عصبی میشم نیاز دارم ...

تایپ شخصیتیتون چیه؟

ومن که دوست دارم در مورد خیلی چیزها تبادل نظر بشه تا اطلاعاتمون بالا بره  برون گراها شادتر زندگ ...

من مادرم برونگرا هست  باید انرژیش رو با دورهمی دوستانه تخلیه کنه من برعکسش هستم