2777
2789
عنوان

چه کسانی درونگرا هستید بیاید یکم از خوصیاتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم برونگرا هست  باید انرژیش رو با دورهمی دوستانه تخلیه کنه من برعکسش هستم

من و شوهرم و دوتا دخترام برون گراییم دخترم توسن 16سالگی باشوهرش که درون گرایه ازدواج کرد پسر خوبیه ولی متضاد همن خانواده شاد من و این داماد همیشه در حال سکوت بهم نمیخوریم وحالا یه نوه دارم یه سالشه فکر میکنم اونم مثل باباشه بخدا خودمو میکشم که بخنده اسب میشم سوارم میشه خوشحاله ها ولی ته خندش یه لبخنده دخترای خودم تو این سن ازشون فیلم دارم با صدای بلند میخندن حرف میزنن درون گراها همه افسرده ان ترو خدا رو خودتون کار کنین برین تو جمع بگین بخندین دامادم ادم خیلی زرنگ و مهربونیه ولی همه فکر میکنن مغروره یا کم داره اوایل خودمم همین فکرو میکردم

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی حال ماخوب خراب است به آن دست نزن
من نمیدونم درونگرا حساب میشه یا برون گرا ولی کلا با هرکسی صمیمی نمیشم رازهای زندگی به کسی نمیگم پیش ...

درونگرا، این خصوصیات دارن ولی میخوای مطمئن بشی حتما بزن نت سرچ کن خصویات درونگرا و برونگرا رو بخون خودت متوجه میشی بیشتر ب کدوم میخوره

من و شوهرم و دوتا دخترام برون گراییم دخترم توسن 16سالگی باشوهرش که درون گرایه ازدواج کرد پسر خوبیه و ...

نه عزیزم کامل اشتباه میکنی من پسرم شبیه خودمون هست حای غریبی کنه امکان نداره صحبت کنه نوه ات هنوز باشما راحت نیست یکم درمورد درونگراها مطالعه کنی میتونی بهتر درکشون کنید. درکل همه ادما این شکلی یرچسب مغرور میزنن بمن هم خانواده همسرم میزنن  افسرده نیستیم فقط با همه افراد کنار نمیایم اگه بخواین مجبور کنید دامادتون رو ممکنه بینتون مشکلی پیش بیاد

نه عزیزم کامل اشتباه میکنی من پسرم شبیه خودمون هست حای غریبی کنه امکان نداره صحبت کنه نوه ات هنوز با ...

اخه باما زندگی میکنه نمیشه غریبگی کنه اینقد وابسته ی منه که نگو ولی کم خنده وساکت دامادمم بیشتر خونه ماین ولی کم حرفه خیلی عاقل و مهربونه فقط درون گراست ولی مردم درک نمبکنن خودمم قبل اینکه با دامادم اشنا بشم درونگراها رو نمیشناختم

اخه باما زندگی میکنه نمیشه غریبگی کنه اینقد وابسته ی منه که نگو ولی کم خنده وساکت دامادمم بیشتر خونه ...

آره درونگرا ها  خیلی مهربون دلسوز زود رنج احساسی زود هم عصبی میشه نوه ات کوچیک هست نگرانش نباش وقتی بزرگ بشه خودت متوجه میشی چه بچه با ادب با تربیتی ک فقط با اعضای خانواده اش ترجیح میده وقت بگذرونه از این بابت خوشحال باش چون پسر من امکان نداره کسی بیاد ازش انتقاد کنه بشدت هم کسی محبت کنه بهش وابسته مهربونه باهاش راحته

آره درونگرا ها  خیلی مهربون دلسوز زود رنج احساسی زود هم عصبی میشه نوه ات کوچیک هست نگرانش نباش ...

مممنون عزیزم ایشالا خانواده ت خوشبخت باشن