2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

137 بازدید | 36 پست

دخترا پارتنرم توی یه باغ رستوران کار میکنه ک خیییلی معروف و شلوغم هست دخترا از همه لحاظ خوبه جوری خوبه ک اصلا نمیتونم بهش شک کنم ولی وقتی اونجا میرم منو بوس نمیکنه میگ درست نیست آیا حرفش درسته یا میترسه مثلا اون یکی دوست دخترش اونجا باشه و ببینه؟؟ زیادم کنار من نمیاد چونکه اصلا بیکار نمیشه ک بیاد نظرتون چیه؟؟ تروخدا همه جواب بدین🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من دختر خوب من پارتنرم حلقه دستش بود رفت و آمد خانوادگی داشتیم خانواده ها در جریان باز در مکان عمومی حد نگه می‌داشتیم 

محل کار قواعد خودشو داره ، میخوایی بیکار بشه 

خ پس بابا غیرتش اجازه نمیده این که خوبه بهتر از اینه که لیم بازی در بیاره

اگ با یکی دیگ در ارتباط باشه و نخواد ضایع بشه چی؟ مثلا فکر کنه یکی از نزدیکای دختره اونجاس واسش خبر ببره؟

یعنی هرکاری و هرجایی باشه بازم قواعد داره؟؟

دوماه وارد رابطه شدیم اینطور عجله داری زنگ خطر ها .

یک رابطه زیر شش ماه اسمش اصلا رابطه نیست 

مخالف رابطه نیستم چون همسرم دوست پسرم اما باید حد و حدود نگه داشت 

چون این کشش زیاد شما عقل از کار میندازه قبلش هم اون پسر بیکار می‌کنه