2777
2789
عنوان

چه کسانی درونگرا هستید بیاید یکم از خوصیاتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 67 پست

من مجازی خوبم ولی حضوری تو هرررکحا هم باشم یک کلمه هم حرف نمیزنم اصلا نمیتونم حرف بزنم مخصوصا تو جمع انگار دهنم قفل میشه تابحال با هیییچکی جز خودم درد و دل نکردم هییییچ دوستی هم ندارم کلا همیشه تنها بودم مامانم فک میکنه خیییییلی زیاد مغرورم 

اهل تلفن زدن به کسی نیستم باید کار واجب داشته باشم تا تا از تلفن و پیامک استفاده کنم تو مهمونی ها یا اردوهای کلاسی همیشه تنهام نه با کسی حرفی برای گفتن دارم نه کسی باهام حرف میزنه هیچی کلا 

احساس میکنم دنیای متفاوتی دارم که فقط و فقط خودم توش هستم و تمام 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

جمع گریزم

گاهی اوقات یه اتفاق خوشایند میوفته ولی هرکاری میکنم نمیتونم خوشحالیمو بروز بدم تَه تَه تلاشم یه خندست بعد همه فکر میکنن من خیلی مغرور و بی ذوقم درحالیکه واقعا اینجوری نیست😕

صاحب این اکانت هم جاه طلبه هم آسوده خواه،هم میدونه هم نمیدونه،هم عاقله هم دیوونه،ولی همه این آدم یه نفره یه نفر که میخاد نباشه ولی باشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم پر حرفی نیستم وعلاقه ندارم راجع به اتفاقات زندگیم با دیگران صحبت کنم ، جمع دوستام محدود 

وخوندن کتاب توی خونه خودم خیلی دلچسب تراز بودن توی بعضی جمع ها برام 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ 
خیلی کم حرف م  تنهایی ترجیح میدم  احساساتم خیلی بروز نمیدم‌ یعنی نمیتونم بدم

بروز ندادن احساسات خیلی سخته و این باعث سوء تفاهم طرف مقابل میشه که فک میکنه غرور بیش از حد داریو هیچ حسی بهش نداری ... .🙂

همیشه هم ب فنا میریم 😀  برچسب بهمون زده میشه یکم زود رنجم زود عصبی میشم

واااااای دقیقا خلی درکت میکنم اسی 😃🙃

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
من مجازی خوبم ولی حضوری تو هرررکحا هم باشم یک کلمه هم حرف نمیزنم اصلا نمیتونم حرف بزنم مخصوصا تو جمع ...

من فک میکنم اگه حرف بزنم دیگران مسخره ام میکنن یا اینکه بگن  هیچی بارش نیست درکل صحبت نمیکنم 

با خودت بودن رو به با بقیه بودن ترجیح میدی 

خصوصا کسایی که علت رفتارت رو غرور یا خود برتر بینی میدونن

تنهایی خرید رفتن، پیاده روی کردن، در سکوت بودن، تاریکی رو دوست داشتن و قدرت حذف آدم های سمی از زندگی داشتن به نظرم نوعی درونگرا بودن هست البته در مواردی که طرف خجالتی هم باشه ممکنه الویت خودش نباشه و از سر رو دروایسی نتونه به کسی نه بگه و مورد سو استفاده قرار بگیره  چون آدم های درونگرا نسبت به بقیه حساس تر هستن و دوست ندارن مورد قضاوت قرار بگیرن پس امکانش هست کاری که بر خلاف میلشون هست رو انجام بدن

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بروز ندادن احساسات خیلی سخته و این باعث سوء تفاهم طرف مقابل میشه که فک میکنه غرور بیش از حد داریو هی ...

اره ولی دست خودم نیست چ کنم 

نهایت ذوق کردنم ی لبخنده ....

شوهر سابقم ی بار بهم گفت بی ذوقی تو 🙁💔

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
بروز ندادن احساسات خیلی سخته و این باعث سوء تفاهم طرف مقابل میشه که فک میکنه غرور بیش از حد داریو هی ...

متاسفانه  همه فک میکنن ادمای مغروری هستیم اما اینجوری نیست احساس راحتی نمیکنم

درون گرا ها واقعا باید درک کرد خیلیا برچسب میزنن ک مغرورن یا افسرده ان یا از جمع گریزن کاش جا میوفتاد ک اینم یه نوع شخصیت دست آدم نیست مثل خیلی چیزا ژنتیکی که طرف تو انتخابش هیچ دخالتی نداشته واقعا اذیت میکنن 

این یه حقیقت که دروگراها نمیتونن با برون گراها راحت باشن وشما که درون گرایی از ادمای پر حرف بدت میاد ومنی که برون گرایم به شدت درون گراها رو دوست ندارم وقتی میری خونشون باید فقط همو نگا کنی مثل زامبی ها 😜 میریم کنار هم که با هم حرف بزنیم به نظرم شما درونگراها نرین دیدن کسی بگین عکسشو بفرسته براتون نگاش کنین 

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی حال ماخوب خراب است به آن دست نزن
اره ولی دست خودم نیست چ کنم  نهایت ذوق کردنم ی لبخنده .... شوهر سابقم ی بار بهم گفت بی ذوقی ت ...

شوهر من بهم میگه مرموزی ☹️ درکل  من دوست ندارم کسی کنجکاو زندیگم بشه