2777
2789
عنوان

چه کسانی درونگرا هستید بیاید یکم از خوصیاتتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 67 پست

من اصلا حوصله حرف زدن ندارم

یکیم زیاد صحبت میکنه میره رو مخم

اینجور بگم که بین معلمای مدرسمون

فقط منم که زیاد نمیام بیرون تو دفتر بشینم  حوصلشونو ندارم

کمترم باهام بحث میشه و دخالتم نمیکنن تو کارام

منکه راضیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم نمیاد باهرکسی حرف بزنم خجالتی تو جمع ک اصن ب هیچ وجه نمیخام برم 

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

من دو سه تا فقط دوست صمیمی دارم که باهاشون خیلی جورم ولی خب دیگه حوصله بزرگ کردن دایره آشنایی رو ندارم با خانوادم هم صمیمی ام ولی تنهایی رو هم خیلی دوست دارم زیاد تو جمع موندن اذیتم میکنه..خونه م و اتاقم جای مورد علاقمه

تلفنی صحبت کردنم در حد احوالپرسی و کوتاه کارم

کلا دودقیقه خیلی بشه

نمیدونم بقیه این همه حرفو ازکجا میارن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

همش من بود 

عزیزمممم🥲🩷

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

با دوستای خودم خیلی شوخی میکنم میگم میخندم ولی تو ی جمع که برم اصلا نمیتونم با کسی جور شم اصلا حرف نمیزنم نمیتونم ارتباط بگیرم خوشم نمیاد انگار  تنهایی رو به هر چیزی ترجیح میدم کسایی ک افکارشون مثل من نیست رو باشون همکلام نمیشم فقط با عده محدودی که دوسشون دارم زیاد میگم و میخندم ک خیلی کمن با بقیه سردممم  کسی حرف بیخودی بزنه یا به جزئیات گیر بده اصلا جوابشو نمیدم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

من نمیدونم درونگرا حساب میشه یا برون گرا ولی کلا با هرکسی صمیمی نمیشم رازهای زندگی به کسی نمیگم پیش هرکسی هرحرفی نمیزنم  مسائل خصوصی جایی نمیگم حتی برا دوست تو جمع های ک میرم کسی  ک زیاد حرف میزنن حوصله ام نمیکشه   اونجا باشم یا  کسایی ک زیاد حرف میزنن واقعا  تحمل شنیدن ندارم مخصوصن غیبت ک اصلا دلم نمیخواد گوش کنم برم تو تنهای خودم راحتترم تو احوالپرسی و برخورد با دیگران گرم و صمیمی احوالپرسی میکنم  فقط درحد احوالپرسی 

وقت سپری کردن دونفره با دوستام رو به وقت گذرونی های دسته جمعی ترجیح میدم. 

وقتی با همه دوستام به اندازه کافی تک به تک وقت گذروندم و صمیمیتمون زیاد شد اونوقت راحت تر باهاشون می تونم گروهی بگردم

انرژی پایین تری برای گردش و تفریح با بقیه دارم. یعنی اگه امروز با دوستام برم بیرون. فردا رو باید تنها بمونم تا خودمو شارژ کنم‌. 

ظرفیت پایین تری برای تعداد دوست هام دارم. وقتی این ظرفیت تکمیل باشه، اتوماتیک دیگه هیچ تمایلی ندارم دوست جدید پیدا کنم. بقیه همه می شن اشنا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

تعداد دوستام کمن ولی با همونا ۲۰ ساله دوستم و بهشون اعتماد دارم.

مسافرت تنهایی بیشتر بهم خوش می گذره

کافی شاپ سفر کنسرت خرید همه جا تکی میرم یا نهایت با یه دوست صمیمی.

از تلفن زدن و مهمونی و دورهمی خوشم نمی اد