2777
2789
عنوان

کتاب خوب، کتاب خونا

163 بازدید | 11 پست

خیلی وقته بیشتر یکسال اینستا حذف کردم 

چندماه قبل دوباره نصب کردم باز بیخیال شدم همش چرت و پرت میره تو مغزم ناخودآگاه تایم طولانی همینجور میچرخم اینستا 

میخوام بجاش قبل خواب کتاب بخونم 

کتاب معرفی کنید کشش داشته باشه حوصله م سر نره 

قبلا رمان های خارجی زیاد خوندم از وقتی ازدواج کردم فقط موفقیت و تربیت فرزند و.... 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
من رمانای جنایی دوست دارم چون ترغیب میشم ادامه‌ش بدم ولش نکنم کتاب سمفونی مردگان رو خوندی؟

نه نخوندم ممنون 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونجایی که میگی قبلا میخوندی بنظرم جنایات و مکافات کامبک خوبی میتونه باشه کشش داره جوری که من دو‌رو‌زه تمامش کردم و شبم‌خوابشو‌دیدم کلا اگه ادبیات روس‌ و داستا یوفسکی دوست داری گزینه خوبیه 

اگه فارسی دوست داری شوهر اهو خانم عالیه توصیف اقای افغان بحدی فوق العادس که حس میکنی داری فیلم میبینی قیافه اهو‌خانم با صورت گرد و موهای بافته دو‌طرف سرش هنوز یادمه ، دایی جان ناپلئونم خیلی خوبه تو فارسیا 

من خودم رمان جین ایر ، یکی پس از دیگری، دختر فقیر قلب پاک،جوینده، زنان کوچک، بانوان عمارت میسالونگی،توکای پرنده کوچک،قصر آبی، برباد رفته و بلندی های بادگیر که میشانسن رو دوست داشتم تالان

⁦(?・・)σ⁩                          
ایرانیه خیلی هم قشنگه اکثر ادما دوسش دارن ولی اگه میخوای به عنوان کتاب اول شروعش کنی رمان سختیه😅

نه قدیما خیلی کتاب میخوندم

سینوهه دو جلد خوندم 

بلندیهای بادگیر 

جین ایر 

ایرانی ک اصلا اسماشون یادم نیس عاشقانه و... 😂 

کوری 

و.. 

من خودم رمان جین ایر ، یکی پس از دیگری، دختر فقیر قلب پاک،جوینده، زنان کوچک، بانوان عمارت میسالونگی، ...

مرسی عزیزم چندتاشون قبلا خوندم🌸

سلام عزیزم اگه کتاب صوتی هم دوست داری، توی تلگرام سرچ کن aztarikibenoor
چون اینجا لینک رو ارسال نمیکنه توی پیام، نتونستم برات بذارم.
اونجا کتابهای خوبی رو میخونه که موقع انجام کار و پیاده روی هم میتونی گوش بدی😇😍

سلام عزیزم اگه کتاب صوتی هم دوست داری، توی تلگرام سرچ کن aztarikibenoor چون اینجا لینک رو ارسال نمیک ...

سلام مچکرم عزیزم🌹

سلام من هفته ی گذشته  از کتابخانه کتاب گنج قلعه ی متروک نوشته خسرو بابا خانی رو امانت گرفتم کم حجمه و واقعا جالبه شبها قبل از خواب چندصفحه سو برای خودم و بچه هام میخونم خیلی جذابه موضوعش اگر  دوست داشتین تهیه کنید من بچه هام   هرروز مشتاقند شب بشه براشون بخونم 

سلام من هفته ی گذشته از کتابخانه کتاب گنج قلعه ی متروک نوشته خسرو بابا خانی رو امانت گرفتم کم حجمه ...

مچکرم 🌸