2777
2789
عنوان

چگونه مطمئن خرید اینترنتی کنیم؟

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان روزبخیر 

از اونجا که متاسفانه این روزها تاپیک های ناشی از کلاهبرداری در زمینه خریدهای اینترنتی زیاد شده یکسری اصول رو که بر اساستجربه و اطلاعات شغلی در خرید اینترنتی لازمه رعایت کنیم اینجا عرض میکنم 

خوشحال میشم اگر دوستی نکته ی دیگه ای به ذهنش رسید مطالب رو تکمیل کنه بلکه ریسک خریدهای اینترنتی رو به حداقل برسونیم چراکه این روزها واقعا ناگزیر از خرید اینترنتی هستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسری نکات مربوط به خرید از اینستاگرام هست 

که مهمترینش ایناست 

اول اینکه پیج هایی که کامنت هاشون بسته ست اصلا قابل اعتماد نیستن 

مدت زمان کار ، تعداد پست ها ، تعداد فالووور ها مهمه ولی عوامل اصلی نیست 

حتما کامنت های زیر چندتا پست رو چک کنید ببینید کسی چیز منفی نگفته 

چک کنید پیج بجز اینستاگرام راه ارتباطی داره ؟ شماره موبایل یا واتساپ و تلگرام فعال 

از اجناس فیلم بخواید 

اگر جنسی که درج شده رو نمیشناسید حتما سرچ کنید مثلا نوشته سوییت بهتره برید تو گوگل سرچ کنید ببینید این جنس پارچه باشرایط شما و قیمت متناسبه ؟ 

حتما اندازه های خودتون رو براساس لباسی که الان مناسبتون هست و مشابه اون کالای مدتظرتون هست چک کنید 

مثلا میخواید مانتو بخرید برید مانتویی که الان دارید و اندازه هست رو قسمت های مختلف اندازه بگیرید با اندازه های درج شدهمطابقت بدید 

در مورد کفش حتما باید تعویض سایز داشته باشن 

سعی کنید از پیج هایی خرید کنید که تو کامنتها ری اکشن مثبت واقعی هست 

حواستون به کامنت گذارهای پولی باشه یعنی یه ای دی میاد زیر همه پست ها صدتا کامنت میذاره کلی تعریف میکنه این کامنت ها بود ونبودش نباید رو تصمیم شما اثر بذاره 

از قیمت های خیلی پایین که به نظرتون واقعی نمیاد صرف نظر کنید