2777
2789
عنوان

معاینه داخلی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 37 پست
نه عزیزم.چیزی نمیشه من ماه ۷ انقد معاینه شدم و دست به دست شدم تو دکترا! نگران نباش عزیزم.استرس نده ...

وای جدی میگی؟ اون معاینه ها که شدی تو ماه هفت باعث نشد دهانه ت باز بشه؟ من خودم دیوونه شدم از دیشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته دیگه پنجم تموم میشه عزیزم. با یه بار که چیزی نمیشه نه؟

باید برات سونو مینوشت

حالا شده اگه شیاف پرژسترون داری بذارواستراحت کن

بهش بگو برات پودرمنیزیوم بنویسه فشارت کم میشه اگه گرفتگیه عضلات پاورون داری

فدای تو بشم ❤️❤️ محتاجیم به دعا فقط تو هم منو دعا کن از خدا بخواه این روزهای آشفته ی منم تموم بشه ...

عزیز دلم الهی تو زندگی فقط روز خوش نصیبت بشه از ته قلبم برات از خدا خواستم 

باید برات سونو مینوشت حالا شده اگه شیاف پرژسترون داری بذارواستراحت کن بهش بگو برات پودرمنیزیوم بنو ...

من هر شب شیاف و هر هفته آمپول رو دارم. به نظرت اینا موثره. با یه بار چیزی نمیشه؟

همون پلاستیکیه که شبیه منقار کلاغه باز میشه. یه هفته دیگه پنجم تموم میشه

اصلا اصلا نترس منم معاینه شدم همین جور بلکه بدتر از شما بعداز چند روز یه دکتر دیگه برام پساری گذاشت اصلا دستش کامل رفت توی واژنم ایتقد گریه کردم گفتم دیگه تموم شد کیسه آبم پاره شد ولی نگران نباش دکترند میدونند چیکار میکنند تازه تو که هفتت هم کمه اصلا خیالت راحت 

اصلا اصلا نترس منم معاینه شدم همین جور بلکه بدتر از شما بعداز چند روز یه دکتر دیگه برام پساری گذاشت ...

جدی؟ به خدا از دیشب خواب ندارم. دستشو زد به دهانه رحم که متوجه بشه بسته س یا نه واسه همین ترسیدن

من هر شب شیاف و هر هفته آمپول رو دارم. به نظرت اینا موثره. با یه بار چیزی نمیشه؟

من سقط مکررم 

هم شیاف میزنم هم امپول هم هپارین دورناف 

به هیچ عنوان نمیزارم معاینم کنن

ولی سر دخترم ک خیلی حساسم بود یبار معاینه شدم توماه ۶بخاطر عفونت وکمردرد ک چیزی نشد

خیالت راحت استرس نده ب خودت اون شیاف و امپول انقدر محکم میکنن ک موقع زایمان من داغون شدم و رحمم باز نمیشد

جدی؟ من ترسیدم گفتم نکنه تقصیر خودم بوده 

نگران نباش این معاینه عادی هست همیشه انجام میدن ولی خوب بعضی دکتر ها میگن قبل ۳۸ هفتگی معاینه نکنید که باعث تحریک نشه ولی اکثرا دیدم که انجام میدن