2777
2789
عنوان

معاینه داخلی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 37 پست
من سقط مکررم  هم شیاف میزنم هم امپول هم هپارین دورناف  به هیچ عنوان نمیزارم معاینم کنن ...

منم آخه هم کمردرد هم درد مقعد هم فشار به واژن داشتم تا الان معاینه نشده بودم ولی ترسیدم گفتم نکنه اینا بد باشه.من الان پنج هفته آمپول پرولوتون میزنم شیافم میزنم به نظرت اینا برام اثر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم آخه هم کمردرد هم درد مقعد هم فشار به واژن داشتم تا الان معاینه نشده بودم ولی ترسیدم گفتم نکنه ای ...

بنظرم یه سونو معمولی برو سرویکس روبرسی کنن

ک یا سرکلاژ کنی یا حصاری بذاری

اصلا هم استرس نداشته باش الانم فقط استراحت کن

احساس زور زدن داری؟

جدی؟ به خدا از دیشب خواب ندارم. دستشو زد به دهانه رحم که متوجه بشه بسته س یا نه واسه همین ترسیدن

اصلا راحت بخواب خیالتم راحت باشه خدا نکنه پساریا تجربه کنی دست میره توی واژن اصلا نگم برات 

الکی نترس هیچی نیست بعدا که فهمیدی درست میگفتم دعام میکنی

وای جدی میگی؟ اون معاینه ها که شدی تو ماه هفت باعث نشد دهانه ت باز بشه؟ من خودم دیوونه شدم از دیشب

نه منم ترسیده بودم.میترسیدم از جام تکون بخورم ولی هیچی نشد ۴۱ هفته زایمان کردم.تازه اونم به سختی

شما هم نگران نباش چیزی نمیشه