2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه سابقه سقط دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 48 پست
عزیزم زن داداش منم هماتوم داشت ک باامپول و شیاف وقرص رفع شد! فرداحتما برو سونو بدع ! واینم بگم دخت ...

خداروشکر  رفع  شده مشکلشون.  ممنونم  از توضیحت.  از دردهام  میتزسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من قبلا سقط داشتم و الآنم باردارم  دو هفته پیش هماتوم داشتم دفع لخته و ترشحات غلیظ ...

وای مرسی  . الهی  که  خودتو نی نی گلت  سالم  باشید  و به سلامتی  به دنیا  بیاد.   میترسیدم درد  غیر  طبیعی  باشه

سالم باشن انشاالله تجربتون زیاده برای ماها ک اولیش هست یخورده توضیح بدین چ کنیم چ نکنیم من فکر کنم ع ...

خب عفونت مهمه حتما پیش دکترخوب برو عفونت حتی اگر بچه چیزیش نشه از عفونت شما اثر میگیره بچه سوم من دنیا اومد تا ۴۰روز زردی داشت معلوم شد بخاطر عفونت مجرای ادراری بود که من تو ماه آخر داشتم

مایعات خوب بخور نزار اصلا یبوست بشی که خیلی مهمه

کلا خوراکیات معتدل باشه هم از نظر طبع هم میزان خورد و خوراک

اگر مشکل خاصی نداری ورزشای سبک بکن دردات خیلی بهتر میشه

از دوران شیرین بارداری لذت ببر خیییلی زیاد تو اخلاق بچت اثر میزاره

قرآنم زیاد بخون آرامش بچه رو زیاد میکنه

اینا یادم اومد

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حتی روی توالت فرنگی هم مینشستم غذا میذاستن رو پام تا دستشویی میخواستم برم ده نفر پشت سرم بودن آب ...

چشم. ممنونم  عزیزم.   فردا  باید برم  آز غربالگری. اونم  شده  غصم . بعدش حتما  استراحت  میکنم 

خدا  بچه هاتو حفظ  کنه.  امید واری دادی که درد  طبیعیه.   آخه من  سر ب ...

هر بارداری برای بدن یه تجربه جدیده هیچ کدوم مثل هم نیس به خیلی چیزا ربط داره ضمن اینکه کلا بارداری اول آسونتره بدن جوونتره سالمتره قوی تره

من ۳تا بارداری کاملا متفاوت داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عفونت مهمه حتما پیش دکترخوب برو عفونت حتی اگر بچه چیزیش نشه از عفونت شما اثر میگیره بچه سوم من دن ...

رحمم دوشاخه احتمال زایمان زودرس دارم موقع عطسه زیردلم تیرمیکشه وحشتناک نیست ولی اندازه ای هست ک دستمو بزارم رو شکمم و یکم صدام در بیاد نمیدونم طبیعی هست یا ن چون احتمال زایمان زودرس دارم از هر دردی میترسم وگرنه میدونم ک درد تو دوره بارداری طبیعی هست

وای مرسی  . الهی  که  خودتو نی نی گلت  سالم  باشید  و به سلامتی   ...

فدات قشنگم 😍 ان شاءالله که شما هم به سلامتی زایمان کنی 

فقط یه چیزی خواهشاً گوش کن 

من ده روز کااااامل استراحت مطلق شدم حتی واسه دستشویی خیلی آروم قدم برمیداشتم یک روز که پا شدم در حد ۳ تا لیوان و دو تا بشقاب ظرف شستم دوباره افتادم لکه بینی 

باز استراحت کردم تا کامل خوب شدم 

فقط استراحت کن چیزایی که خون هم رقیق می‌کنه نخور اصلا تا خونریزی بند بیاد 

انار ، زرشک و ..‌‌ به هیچ عنوان نخور  

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
رحمم دوشاخه احتمال زایمان زودرس دارم موقع عطسه زیردلم تیرمیکشه وحشتناک نیست ولی اندازه ای هست ک دستم ...

عزیزم منم که رحمم دو شاخ نیست موقع عطسه زیر شکمم درد میگیره نگران نباش ، تا چند ثانیه حالت تیر کشیدن و گرفتی دارم من

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
رحمم دوشاخه احتمال زایمان زودرس دارم موقع عطسه زیردلم تیرمیکشه وحشتناک نیست ولی اندازه ای هست ک دستم ...

خب دکترت باید تشخیص بده شاید سرکلاژی چیزی لازم باشه من از رحم دوشاخ اطلاعاتی ندارم ولی کلا درد تو بارداری تا ماه ۹هم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت  عزیزم. ممنون از کمک  ارزشمندت.  چشم استراحت  میکنم

فداتشم عزیزم 😘 دکترت نگفت چند روز بعد سونو تکرار بشه؟ 

هماتومت اندازه ش چقدره ؟

فداتشم عزیزم 😘 دکترت نگفت چند روز بعد سونو تکرار بشه؟  هماتومت اندازه ش چقدره ؟

فدات 😘 زنده باشی .نه  نگفت  .   آخه  سونو  غربالگری  هم دیروز دادم.  گفت اونو بیار ببینم .  هنوز  که نبردم.  هماتومم    ۹ میل   در  ۲  میل  هست .

فدات 😘 زنده باشی .نه  نگفت  .   آخه  سونو  غربالگری  هم دیروز دادم. & ...

پس بزرگ نیست عزیزم خوبه 

دوستم هماتوم ۳۰ میل داشت برطرف شد واسه منم ۷ میل در ۲ میل بود نگران نباش