2777
2789
عنوان

تورو خدا اگه سابقه سقط دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 48 پست
ممنونم  که اومدی.  الهی  به خواسته دلت برسی . برام دعا  کن .

فداتشم عزیزم

انشاءالله به حق حضرت زهرا هرچی از خدا میخوای بهت بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم  عزیزم‌  ولی میگن  هیچ دردی  طبیعی نیست . شما هم پیگیر  باش ان شاال ...

اتفاقا اینجور دردا کاملا طبیعیه تازه اولشه انقدر دردای عجیب غریب داره ذهنتو درگیر نکنی به سلامت سپری میکنی 

من ۳تا بچه دارم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم  عزیزم‌  ولی میگن  هیچ دردی  طبیعی نیست . شما هم پیگیر  باش ان شاال ...

چهارشنبه باید برم ولی شوهرم میگه فردا برو دکتر چکت کنه چهارشنبه دیره

انشاالله بچت سالم باشه عزیزم و همینطور بچه من

عزیزم زن داداش منم هماتوم داشت ک باامپول و شیاف وقرص رفع شد!

فرداحتما برو سونو بدع !

واینم بگم دختر عموی منم توی ۱۴ هفته خونریزی داشت ک  تشخیص هماتوم دادن وامپول تجویز کزدن ک رفع شد

سلام عزیزم من قبلا سقط داشتم و الآنم باردارم 

دو هفته پیش هماتوم داشتم دفع لخته و ترشحات غلیظ ژله ای قهوه ای هم داشتم 

دکتر گفت دارو هاتو مصرف کن و استراحت مطلق شو 

زیر شکمم عین درد پریودی بود درد میکرد داشتم سکته میکردم فکر میکردم سقط داره میشه مثل قبلی 

‌چند روزی رو با درد گذروندم تا اینکه بهتر شدم هیچ امیدی هم نداشتم ولی یهو هفته پیش رفتم سونو گفت هماتوم کاملا برطرف شده و درد به خاطر اون بوده الآنم ضربان قلبش سالمه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اتفاقا اینجور دردا کاملا طبیعیه تازه اولشه انقدر دردای عجیب غریب داره ذهنتو درگیر نکنی به سلامت سپری ...

سالم باشن انشاالله تجربتون زیاده برای ماها ک اولیش هست یخورده توضیح بدین چ کنیم چ نکنیم من فکر کنم عفونت دارم قبلا با پماد و قرص خوب نشدم فقط با پلاسما درمانی بهتر شدم ک اونم نصفه موند و جواب بارداری مثبت شد دیگه نتونستم برم چ غذاهایی بهتره بخوریم کمر درد رو چکنم آروم تر بشه خلاصه هرچی میدونید اگه حوصلتون شد بگید

لخته هماتوم بوده دفع شده ی مدت هی لخته های ریز ریز مثل نخ میاد ازت نگران نباش ولی حتماااااااااا استر ...

من حتی روی توالت فرنگی هم مینشستم غذا میذاستن رو پام تا دستشویی میخواستم برم ده نفر پشت سرم بودن آب میدادن دستم اصلا نمی‌ذاشتن تکون بخورم تو هم همینطور باش

اتفاقا اینجور دردا کاملا طبیعیه تازه اولشه انقدر دردای عجیب غریب داره ذهنتو درگیر نکنی به سلامت سپری ...

خدا  بچه هاتو حفظ  کنه.  امید واری دادی که درد  طبیعیه.   آخه من  سر بچه  اولم  هیچ نوع دردی نداشتم  . میترسم