2777
2789
عنوان

کیا بچه اشونو میزنن ؟

214 بازدید | 22 پست

سلام مامانا خوبین ؟ من یه دختر ۱۶ ماهه دارم‌که مشکل قلبی داره و دوبار عمل شده و یه بار انژیو ... هنوز نه راه میره نه چهار دستو پا ... با جلوگیری تو ده ماهگی دخترم باردار شدم خیلی ناراحتو افسرده ام‌همش خودمو لعنت میکنم‌چرا رفتم سمت شوهرم عصبی شدم به شدت ... همشش خودمو با بقیه همسنام مقایسه میکنم ... نیوونم‌چجور از حال روحیم‌بگمهمشم یه اتفاق میفته من بدتر میشم‌اصلنم‌دست خودم‌نیس شوهرم یه تصادف بد کرد وسایل خونه امون‌پشت سر هم خراب میشه .... نمیدونم حکمت تو جیه خلاصه بگم این چیزا واقعاااا منو افسرده کرده مخصوصا اینکه پیش مادرشوهرمم زندگی میکنم... حالا همه ی اینا به کنار دخترم خیلیییییی اذیت میکنم‌اصلا اروم‌نداره همش باید بغلش کنم بعضی موقع ها اعصابم دیگه ته میکشه میرنم‌رو باسنش یا رو دستش بعدش میشینم ساعتها گریه میکنم ... همش میگم‌تو مادره لایقی نیستی ... تر خدا راهنماییم‌کنید چیکار کنم من به اعصابم بیشتر مسلط باشم ... خانواده هام‌اصلا کمکم‌نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شرایط سختی داری عزیزم

به خدا توکل کن درست میشه مطمئن باش

بعد هر سختی آسونی هست

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

تو بهترین مادر دنیایی چرا فکر میکنی مادر خوبی نیستی 

و البته بهترین همسر دنیا

این شرایطی ک میگی اگر من داشتم الان سر گذاشته بودم بیابون😄

درمورد مشکلاتتم اگر میتونی مشاوره تلفنی بگیر چون حتما سختته ک بخوای بری بیرون ان شاءالله حالت خوب میشه

کاش یکی کمکت کنه 

کاششش به مامانم زنگ نیرنم بیاد چون دخترم پیش مامانم بهتر واینیسته مامانم کلی طاقچه بالا نیزاره که ای بچه ها درس دارنو اینا از اینور میدم مادرشوهرم تا گریه میکنه میاد میده بهم ...حالا کاری ندارم من به اصرار مادرشوهرم اینا که کلی تهمت زدن بهم بچه دار شدم ولی بازم بچه خودمه ... فقط میگم‌تو هفته یه روز یه چن ساعت نگه دارین که خونم طویله نشه منم هاپو بشم 

صوره عصر به خرما سه بار بخون بخور .. گلاب و خیار بو کن .. عرقیات گیاهی بخور برای اعصابت..

🔹نسخه ای را برای دم کردن معرفی میکنم که شما را از مصرف قرصهای شیمیایی اعصاب و افسردگی نجات دهد :

"اسطوخودوس + بادرنجبویه + گل گاوزبان + آفتیمون + بابونه" از هرکدام 10 گرم در یک لیوان آب بزرگ دم کرده ، به جای چای استفاده شود . این معجون دم کردنی تاثیر بسیار موثری در تنظیم خواب ،طپش قلب، وسواس فکری ، لرزش بدن و  تنگی نفس دارد...

خیلی سخته میدونم خیلی .. ولی به خودت بیا فقط بزن در بیخیالی وگرنه خودتو از پا میندازی و شوهر و بچه هات ازت دور و زده میشن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

هربار خواستی بزنیش بزن رو دست خودت اول 

یه نفس عمیق بکش، یادت بیار بچس نه آدم بزرگ 

یادت بیار بچگی های خودتو و شیطنتاتو و اینکه وقتی خودت کتک میخوردی چه حسی داشتی

عزیزم حتما با مشاوره حرف بزن شوهرت چیکار میکنه بگو یک فکری کنه ،این قدر خودخوری نکن که یک دفعه بریزی بیرون بچه ام گناه داره دست خودش که نیست ، ۳ حمد با قول هوالله بخون آروم میشه بچه 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

عزیزم خودتو ناراحت نکن میگذره این روزها هم باید به اعصابت مسلط باشی اون طفلی هم که گناهی نداره بیشتر صبوری کن. من خودمم همینم زوداز کوره درمیرم پلی یه مدته دارم روخودم کارمی‌کنم بهترشدم . زندگی رو باید آسون گرفت تا راحت بگذره وگرنه آدم تواین اوضاع احوال افسرده میشه . حال دل هیشکی خوب نیست.انشالله که بهتر میشی

عزیزم حق داری عصبی باشی ولی رو بچه دست بلند نکن.از شوهرت کمک بخواه همه ی بار مشکلات به دوش نکش

شوهرمم نگه نمیداره همین بیشتر عصبیم میکنه تو خونه هر روز دعواعه من نیگم‌توکه نمیتونی بچه نگه داری جرا هعی میسازی

چی بگم خواهر منم عین خودتم من خودم مشکل قلبی دارم بالن زدم باید عمل شما بعداً .می‌شینم انقدر گریه میکنم ک حد نداره دخترم 5سالشه میگم بعد من چیکار کنه طفلی افسردگی گرفتم کاش خدا بهمون نگاه کنه .باز هم توکلت ب خدا

چون به چیزهای خوب زندگیت فکر نمیکنی گلم

الان بچت سالم تو اغوشته از دوتا عمل سخت خدا بهت بخشیدتت بینهایت شکرگزار باش

اینکه دوباره حامله ای شک نکن خدا ی کوچولوی آروم و بی اذیت بهت میده دوتایی باهم مثل رفیق بزرگ بشن

اینکه همسرت تصادف کرده و سایه اش بالا سرته شکرگزار باش

اینکه وسایلات خراب میشن قطعا رفع بلاست

گلم آروم باش وقتی خسته ای بچت بده مادر شوهرت یکم استراحت کن 

هورمون هات بخاطر حاملگی بهم ریخته همین

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!