2777
2789
عنوان

کیا بچه اشونو میزنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
کاششش به مامانم زنگ نیرنم بیاد چون دخترم پیش مامانم بهتر واینیسته مامانم کلی طاقچه بالا نیزاره که ای ...

ینی چی تحمت زدن ؟

من خیلی دنبال دعا بودم هیچی فایده نداره فقط برای کم شدن دعوا ها و انرژی منفی خونه اینکارو کردم جواب داد

نمک بصورت علامت مثبت دو خط که همو قطع میکنن

زیر فرش ریختم

تو یه لیوان آب و نمک و سرکه ریختم روش حمد و فلق و ناس هر کدام ۷ مرتبه خوندم گذاشتم پشت پرده هر بار خشک میشه بر میدارم از اول میزارم

میتونم بگم ۹۰ درصد دعوا کتک کاری کم شده فقط بحث خیلی کوچک که زود تموم میشه برام معجزه بود

البته من سکوت کردن بیشتر دارم تمرین میکنم اینم بی اثر نبود

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاششش به مامانم زنگ نیرنم بیاد چون دخترم پیش مامانم بهتر واینیسته مامانم کلی طاقچه بالا نیزاره که ای ...

دعایی ک توزندگیم معجزه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!

ی روز تاپیک زدم شوهرم بهم اهمیت نمیده وهمیشه دعوا داریم و ی روز خوش نداریم

ی خانمی گفتن اب متبرک درست کن بده بخوره از این رو به اون رومیشه

سوره مزمل رو سه بار باید بخونی تو اب فوت کنی بعد سوره یس روبخونی هفتا مبین داره به هرمبین ک رسیدی تو اب فوت کنی همین .بعد با آب شربت یا چایی درست کنی بدی بخوره.تا۴۰روز.

کمتراز بیست روزه اینکارو میکنم اخلاقاش زمین تااسمون فرق کرده راه به راه میره و میاد قربون صدقم میره قرار بود بقل دست خونه مادرشوهره خونه بسازه جنگ و دعوا داشتیم من میگفتم نمیام اونجا شوهرم میگفت اگه نمیای هرری خونه بابات اما الان میگه میخام بفروشمش هرجا تو بگی خونه بگیریم دوماه بود میگفتم کفش ندارم کفش بگیر لج میکرد میگف ن کفشات نوعه خلاصه دیشب بااین ک پول نداره طفلک گفتم گوشیم داره خراب میشه گفت بزا میخام واست ایفون بگیرم ینی داشتم شاخ درمیوردم اصلا قبلا به فکر من نبود.همش قبلا دنبال دعوا بود دعوا کنه اصلنممممممم نمیومد منت کشی من باید میرفتم یا اخر کار به بزرگترامیرسید ک اشتیمون بدن الان کاری نمیکنه ک ناراحت بشم ولی چند بار امتحانش کردم الکی قهر کردم دیدم اومد منت کشی .قبلا مادرش پرش میکرد میومد توخونه اعصاب خوردکنی داشتیم و اصلا نمیخام بعضی چیزا رو بگم یادم ک میاد بهم میریزم .ولی الان اصلا به حرفشون گوش نمیده

قبلا به مامان بابام محل نمیزاشت الان دقیقا برعکس قبل شده .خداروشکر

هرکی احساس میکنه مشکل دارن باهمسرش این دوتا سوره معجزه میکنه شککککککک نکنین

ما ادما خدا راه حل همه مشکلامونو تو قران برامون اورده اما واس راه حل دنبال چیزای دیگه میریم  .هرکی اینکارو کردو جواب گرفت واسم دعا کنه گفتم تجربمو بگم بدرد بقیه شاید بخوره هفته پیش این پستو گذاشتم هنوز دارن خانوما پیام میدن....نمیخام پر بازدید بشه فقط قصدم خیره ک اگ یکی مشکل منو داره زندگیش خوب شه چون خیلی سختی کشیدم میگم

40روز پشت سر هم

طرف صب یا بین الطلوعین باش بهتره

یا بعد از نماز صب

نتونستی هیچ فرقی نداره

هر وقت دلت خواس بخون

فوت کن تو اب بده همسرت دوتاتون بخورین

بعده 40روز هم بازم خووت عادت میکنی  ک بخونی

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ینی چی تحمت زدن ؟ من خیلی دنبال دعا بودم هیچی فایده نداره فقط برای کم شدن دعوا ها و ...

تهمت زیادمیزنن بهم به منه ۲۰ ساله گفتن نازایی برو مرکز ناباروری یکسال تو اقدام بودم بعد رفتیم گفتن که شوهرم شکل اسمرماش مناسب نیس بعد واییی پدرو مادرشوهرم جرم دادن که تو نازایی الکی انداختی گردن سر ما منم احمققق جا اینکه جواب بدم‌ریه میکردم ‌‌‌ همون موقع باید گورمو گم میکردم نیرفتم

پسره

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالب تاپیک خانم های باردار یا هرکی در آینده میخواد باردار بشه بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز