2777
2789
عنوان

گلو درد یک ماهه

215 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا تجربه ای در این خصوص دارین راهنمایی کنین، همسرم از یک ماه پیش گلو درد و تب گرفت دکتر که میرفت با آمپول و قرص دو روزه خوب میشد دیگه دوره درمان رو ادامه نمیداد باز ی هفته بعد همین حالتی میشد از دیروز برای بار چهارم گلو درد شدید گرفت  هر کاری هم میکنیم دردش کم نمیشه هی بدتر میشه انگاری، همسرم دکتر رفت گفت آزمایش بنویسین گفتن لازم نیست ویروس جدیده ولی من نگرانم حالا قرص کو_اموکسی کلاو ، پودر فلوسیب، دیفن هیدرامین ، قرقره سرکه و نمک و عسل هم میکنه . کلا هم از دیروز فقط نوشیدنی و آبپز و سوپ میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت تا میخواید خوب بشید ویروس جدید میگیریم ما خانوادگی از اول مهر یه ۵،۶ باری مریض شدیم الانم ه ...

ینی خودش خوب میشه؟بخدا هنگم ، از طرفی ی بچه ۱۰ ماه دارم یکی ۶ ساله الان هر دوتاشون با همسرمم سه تایی آبله گرفتن دیگه امشب داشتم راه میرفتم انگار تلو تلو میخوردم

خدا رم کنه بچه من بار چهارمه مریض میشه تمومی نداره خدا شفا بده همسرتون

انقدر فکرم درگیره امشب داشتم با گوشی صحبت میکردم بعد دادم به همسرم که با اون طرف صحبت کنه حالا تا این وسط گوشیو قطع کنه من فقط سه بار کل خونه رو دنبال گوشیم گشتم پیداش کنم 

خب آخرین بار چطور خوب شدین ؟ داروتون چی بود؟

دیگه ویروس کم کم ضعیف شد 

داو هزار تا چیز خوردم تو این مدت منبکه هیچی نمبخوردم 

روتارین سفلکسیم قرص سرماخودگی انتی هیستانین دیفن و سرم زدم با کلی ویتامین داخلیو عضلانیش

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔