2777
2789
عنوان

خوشبخت ترین دانه های برف+عکس✨✨📷

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 25 پست

وایییی دقیقاااااااا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چقد حال دلم خوب شد اینو دیدم 

ولی دلتنگشم دلتنگ آقام🥹کاش منم بطلبه 

پارسال عید رفتم امسالم بخواه اقا بخواه که دوباره پابوست بشم🥹🥹🥹

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله عزیزم توکلت به خدا

بتا دادم مشکوک بود بین دوراهی گیرکردم و بلاتکلیفم 

توروخدا برام دعاکن خیر باشه  و بمونه برام🥺😭😭😭

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزم التماس دعا اسمم فاطمه است  میشه دعاکنی مامان بشم😭 خسته شدم از انتظار واسترس

چشم عزیزم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
عزیزم من بیمارم ویه نوزاد دارم ودارم افسردگی میگیرم سلام من وبرسون توروخدا واسه من اختصاصی دعا کن شف ...

چشم عزیزم حتما به یادتم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
وایییی دقیقاااااااا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چقد حال دلم خوب شد اینو دیدم  ولی دلتنگشم دل ...

انشالله بزودی بطلبه عزیزم

بتا دادم مشکوک بود بین دوراهی گیرکردم و بلاتکلیفم  توروخدا برام دعاکن خیر باشه  و بمونه ب ...

سلام عزیزم خوبی،تاپیکهاتو خوندم.

میشه بگی چند وقته اقدامی،مشکلتون چیه؟

منم اقدامم امانمیشه.این ماهم کلی قرص وامپول ولی دیروز پریود شدم😔

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
سلام عزیزم خوبی،تاپیکهاتو خوندم. میشه بگی چند وقته اقدامی،مشکلتون چیه؟ منم اقدامم امانمیشه.این ماه ...

سلام گلم ممنونم شما خوبی 

🥺😔 آخیییی متاسفم عزیزم میدونم خیلی سخته ولی انشالله که این اخرین پریودت باشه و بعدش توراهی داشته باشی و  تا نه ماه بری استراحت😍😍🙏

اوهوم منم اقدامم و یه ساله بچه میخوام😔

تنبلی تخمدان دارم، الانم ک کلا بلاتکلیفم و توکلم ب لطف و‌رحمت خداست🥺🙏

بی بی چکم مثبت شد وهاله داره ولی ازمایشم نه ،گفتن یه هفته دیگه تکرار کن ببینیم بتا رفته بالا یانه😭😭😭😔😓

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام گلم ممنونم شما خوبی  🥺😔 آخیییی متاسفم عزیزم میدونم خیلی سخته ولی انشالله که این اخرین پ ...

انشالله که بحق زهرای مرضیه بارداری وچند هفته دیگه میری وصدای قلبشو میشنوی.نگران نباش 

منم ۱ساله اقدامم استرس دارم دعا کن منم بشم خسته شدم از دواودکتر

خدا هییچ کسی رو اسیر دکتر نکنه 

خدا انشالله حاجتامونو بده

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
خوش بحالت اینجا فقط بارون میاد 

خوش  ب حال شما  با اینجا بارونیه نمی بینم  باد پدری آزمون درآورده  ک بیا وببیند 😷😷😷😷😷

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
انشالله که بحق زهرای مرضیه بارداری وچند هفته دیگه میری وصدای قلبشو میشنوی.نگران نباش  منم ۱سال ...

ممنونم مهربونم انشالله تنت سالم باشه و به زودی دلت شاد بشه 

میفهمم چی میگییییی واقعااا سخته خیلییییی 

انتظار خیلی بده 

ب امید خدا انتظار ماهم سرمیرسه😍🙏🙏🙏