2777
2789
عنوان

اخلاقای بد شوهرم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 52 پست
ببین اینجور مردا وقتی ببین تو کاری از دستت برنمی‌آید بدتر میشن تو باید بدتر از اون بشی تا اون کوتاه ...

عزیزم‌این‌نسحه رو همه زندگیا جواب نمیده گاهی بدتر میشه و الکی زندگی از هم‌میپاشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که میگن  زن بگیره سر کار میره زن بگیره ترک میکنه زن بگیره اخلاقش خوب میشه  دروغ هس ...

اره بنظرم هیچی تغییر نمیکنه

خوب باشه خوبتر میشه

بد باشه بدتر میشه

هرچی باشه تر میشه

حرف حساب جواب نداره گل گفتی

😞الهی بمیرم سخته واقعا قلبم تیر کشید اینو شنیدم واقعا ما زنا از بعضی مردها مردتریم ایشالله خوشب ...

دور از جونت قشنگم دعا کن باعث و ب ا ن ی اصلی این ماجرا سرشو بزاره زمین و خبر مرگشو برام بیارن 

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت 

همچنین خودت عزیز دلم انشالله شوهرت زودتر به راه راست هدایت بشه و دست از آزار و اذیت تو برداره ❤️

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

عزیزم‌این‌نسحه رو همه زندگیا جواب نمیده گاهی بدتر میشه و الکز زندگی از هم‌میپاشه

نمی‌دونم والا 

به نظرم آدم وضعش اینجوریه باید هرکاری و امتحان کنه بلکه یکیش جواب داد نمیشه که همینجوری نشست عذاب کشید 

یا باید طلاق گرفت یا هم خودش و بزنه به بی‌خیالی 

ممنونم از راهنماییت 😞واقعا بریدم نمیدونم به کدوم کاراش فکر کنم ک درست شه

عزیزدلم ساختن زندگی سخته ،بخاطر آرامش و آسایش خودتم که شده یکم صبورتر باش کمتر غر بزن مهربون تر باش ببین کم کم اونم تغییر میکنه؟

مردی که مشکل بزرگی مثل دور از جون اعتیاد یا خیانت ... نداشته باشه راحت تر میشه سر براهش کرد

نمیگم دور از جونت توهین و بی احترامی کرد شما لبخند بزن نه،

فقط سعی کن فضای خونه آروم باشه که به دعوا نرسه هیچ وقت لجبازی نکن کینه توز نباش یه مدت که اینجوری باشی بالاخره اونم‌کوتاه میاد و رفتارش بهتر میشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

نه دروغ میگه آدم میشم اون حسه شیرینیه بچه داشتنه ک هواییش میکنه.پدرمادرتم پشتت نیستن دل داشته باش بگو خودم هستم هوای خودمو دارم ببین حس ترس و عشقتو پشت یه نقاب سنگی قایم کن انگار بی روح و سردی و رفتاراش درت اثر نداره برو خونتون چیه مگه یه زندگی معمولیه مثل مجردیات بعد میبینه نیستی محل نمیدی صگگگگ شدی (ببخشیدا) بعد آدم میشه ازت حساب میبره میفهمه ک کارش اشتبا بوده باید بهت و نظراتت احترام بزاره..وقت واس بچع زیاده

عزیزدلم ساختن زندگی سخته ،بخاطر آرامش و آسایش خودتم که شده یکم صبورتر باش کمتر غر بزن مهربکن تر باش ...

حتما باید رو خودم کار کنم رو این مورد

باید اروم باشم و جیزی نگم ساکت میشم

ازین بعد دعوا شد سکوت کن  ببین چقد اثر مثبت داره  کلا زبون زن خیلی مهمه

ممنونم ازت حتما این کارو میکنم یکبارم یجور دیگ رفتاررکنم

هر چند کلا مثل حیوونه حمله ور میشه ادم

😞بخدا تموم‌بدنم داره درد میکنه از کتک