2777
2789
عنوان

اخلاقای بد شوهرم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دروغ میگه آدم میشم اون حسه شیرینیه بچه داشتنه ک هواییش میکنه.پدرمادرتم پشتت نیستن دل داشته باش بگ ...

والا رفتم یه مدت خوب بود و دوباره همون شد

دلی همو خیلی دوست داریم ولی خیلی همو ازار میدیم

خودش میگه درست میشم و این صحبتا 🙂اگ ساده گرفتیم الان … بگذریم

نمی تونه ...نمی تونه ...اگه می تونست الان عوض میشد ....بعدم‌ زن باید تو خونه حرمت داشته باشه به خاطر خودش اول ...بعد بچه که میاد حرمتش بره بالاتر به خاطر مادر بودنش ...ایشون اصلا شما را قبول نداره ..بعد فکر کردی مادری کردنت را قبول می کنه ..بعضی چیزا را نباید خود ادم تجربه کنه ..باید از دیگران اموزش ببینه ...برو‌مشاور تنها و باهاش صحبت کن .... مطمئن باش بهت میگه بچه دار نشو ...واقعا ظلم می کنی اکه بچه بیاری ..بعد بیای بکی دلم واسه بچم خونه ...

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
نمی تونه ...نمی تونه ...اگه می تونست الان عوض میشد ....بعدم‌ زن باید تو خونه حرمت داشته باشه به خاطر ...

اصلا بچه نمیارم حداقل تا یکی دوسال اصلا

من خودم دلم یه تکیهدگاه میخواد

بچه یه پدر میخواد نه ی ادمی ک وابسته پدر مادرشت