2777
2789

یکنفر بهم گفت یه پارچه سفید بزار  زیر قرآن بعد دوشب در بیار به هر کی شک داری  چشمت زده باشه  با قیچی یه برش بزن بعد با اسفند بسوزون الان  اومدم برش زدم یهو یادم اومد گذاشتم زیر قرآن بد نباشه الان بخوام بسوزونمش مگه میشه چیزی که میزاری زیر قرآن بسوزونی

هر کی هر چی گفت باید اجرا کنی ؟ نمیگی شاید نوعی طلسم باشه خود این یا انرژی منفی بیاره برات ؟!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون با قرآن بود گفتم اشکال نداره

با قرآن بود پس چرا باید بسوزونی ؟ هر چیزی که تو قرآن و احادیث و مفاتیح نباشه رو از هر کسی قبول نکنید 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄