2777
2789
عنوان

اخلاقای بد شوهرم بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 52 پست
بهش میگم  ولی میگه با بچه درست میشه ولی بعید میدونم

من بودم جدی باهاش حرف میزدم 

ولی اگه ببینم سلامت جسم و روحم داره به خطر میفته ول میکردم میرفتم 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

این که میگن 

زن بگیره سر کار میره

زن بگیره ترک میکنه

زن بگیره اخلاقش خوب میشه 

دروغ هست

خدا این اختیار رو داده هر کس هر جور دوست داره زندگی کنه و هبچ کس نمی تونه روش اثر بگذارد مگر اینکه خودش بخاد

بچه هم اوایل ذوقش رو دارن بهتر میشن ولی باز همون شخصیت قبلی هستند

فقط اینکه تمرکزات از روی همسرت و کاراش برداشته میشه و سر گرم بچه میشی 

ولی شخصیت همسر با وجود بچه هیچ تغییری نمی کنه 

مگر اینکه واقعا خودشون بخان و روش کار کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینجور مردا وقتی ببین تو کاری از دستت برنمی‌آید بدتر میشن تو باید بدتر از اون بشی تا اون کوتاه ...

دقیقا اینم فکر میکنه نمیرم

یکبار رفتم جدی بعد یه ماه و نیم

کلی قول گرفت ک خوب رفتار میکنه

ولی فقط اولاش بود

دلم عشق میاد دلم یه مرد میخواد کنارم

خونوادم پشتمو خالی کردن چون موافق ازدواچ نبودن و الانم میگن هرکاری میخوای بکن

خداییش با این اخلاق ...بازم می پرسی بچه دار شدن خوبه ؟

چقدر ساده می گیری بچه دار شدنو ... همینم که داری زندگی می کنی خیلی شجاعی ..ول کن برو ..واسه چیه این مرد ایستادی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
😞ای‌وای سخته واقعا 

یعنی 7 سال گذشته هنوز نتونستم با دوری از بچه هام کنار بیام الان مجدد ازدواج کردم خدا رو شکر همسرمم آدم خوبیه درست آینه مقابل اون یکی ولی خب تنها ناراحتیم بچه هامن به یکیشون که فقط با مرگ میرسم اون یکیم اصلا بهم نشونش نمیدن یعنی همون موقع طلاق بنا به دلایلی حق دیدنشو بخشیدم 😭

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

یعنی 7 سال گذشته هنوز نتونستم با دوری از بچه هام کنار بیام الان مجدد ازدواج کردم خدا رو شکر همسرمم آ ...

😞الهی بمیرم

سخته واقعا

قلبم تیر کشید اینو شنیدم

واقعا ما زنا از بعضی مردها مردتریم

ایشالله خوشبخت بشین

تروخدا فکربچه نباش بچه بیادبهتر نمیشین بقرآن دارم راس میگم بدترم میشع همش منت...تروخدا پای یه موجود بیگناه رو به این دنیا وا نکن خیلیا بودن بچه آوردن زندگی بهتر نشد دیدم ک میگم فکر نکن ک اگ بچه بیاد اون خوب میشه و بهتر میشه ادم میشه خودشو جم و جور میکنه نه اصلا...من اگ جای تو بودم قهر میکردم تا چننننن ماه میرفتم نه زنگ ن پیام درصورتیکه پدرمادرتم پشتت باشن همه جوره هواتو داشته باشن شوهرت بترسه یه تلنگر یهویی بهش بخوره اگر نشد بعدش ک چی بگم طلاق😞